12 november 2014
Snapshots: blue skies, cooking & running for fun

Aaah wat loop ik nu achter met alles op mijn blog, haha! Zo erg dat ik niet wist waar ik moest beginnen… daarom begin ik nu met een mixje van wat snaps van de afgelopen tijd. Het is ook alweer bijna 2 maanden geleden dat er zo’n post hier verscheen, het wordt weer eens tijd?! ;-) Zo. Het begin is er, dat er nog maar vele blogjes zullen volgen!

001

Een gek ontbijtje voor ik ging hardlopen. Gek, maar het werkte wel! Banaan, leftover maltezers en een cappuccino.Ahh, dit was zo leuk! Mijn neefje wilde ook graag mee hardlopen, dus heb ik een paar stukjes samen met hem gelopen!

003

Ik voelde me er niet erg klaar voor, maar had er wel zin in. 2,25 km werd het dus.All dressed up! Mijn vriend en ik gingen uit eten om te vieren dat we een half jaar samen waren op 4 oktober.

004

YES!Lekker zonnig, heerlijk herfstweertje.

005

Wat een prachtige zondagochtend was dit om te gaan hardlopen. Het ging niet vanzelf, maar de zonneschijn maakte alles goed.No words needed.

006

Mijn vriend maakte dit geweldige feestmaal! Ik zal ‘m nog eens om de recepten vragen, misschien wil hij zijn geheimen ook met jullie delen ;-)Half oktober vertrok m’n vriend voor 8 weken naar Zuid-Korea… dus moest ik zelf aan de slag in de keuken ;-) Grapje, ik laat niet alleen maar voor me koken hoor! Ik maakte dit recept van Rachel Khoo.

007

Nog een maaltijd die ik voor mezelf kookte. Ik was erg trots op het resultaat! Dit is Mejadra, uit het kookboek Jeruzalem. Geweldig boek, misschien schrijf ik er nog eens een review over! Moet ik eerst wat meer recepten eruit maken…Ontbijttijd! Er lagen nog granaatappelpitjes in de koelkast van mijn vriend te wachten… dus deed ik ze in mijn yoghurt. Samen met muesli en dadelstroop, lekker!

008

Oké, dit was nog VEEL lekkerder dan de yoghurt! Pannenkoeken gemaakt met karnemelk (ook over in de koelkast, zonde om weg te gooien!). Natúúrlijk gegarneerd met zoveel mogelijk dadelstroop!Prachtige lucht onderweg naar huis van mijn werk.

009

Nog zo’n mooie lucht.En nog een ;-)

010

Yes we were! Kort maar krachtig.Dit kwam ik tegen tijdens mijn run. Leuk plekje heeft ‘ie gevonden zo ;-)

011

Prachtige zonsondergang onderweg naar huis. Helaas wordt het steeds sneller donker en fiets ik inmiddels in het donker naar huis (als ik al fiets van en naar m’n werk!).Grapefruitsap, ik hou ervan! Verder ontbeet ik deze keer met sojayoghurt met kersensmaak met tropische vruchten-crunchy.

013

Aaawwww! Mijn zusje heeft een kitten erbij! Ze had al een kat (die inmiddels al reuzegroot is) en nu dus dit kleintje erbij.Hij is ZO ontzettend schattig!!

012

Hardloopactiefoto. Tegenwoordig loop ik niet zo vaak en niet zo ver meer, maar dat vind ik niet (meer) belangrijk. Als ik er maar plezier in heb!Een prachtige herfstdag kan niet voorbij gaan zonder minstens één keer de lucht te fotograferen!

Zo, we zijn weer helemaal bij ;-) Weet je wat nu het leuke is? Mijn volgende snapshots zullen vanuit Zuid-Korea zijn! In fact, morgenavond zit ik al in het vliegtuig… Jaaa, ik ga mijn vriend bezoeken in Seoul; tot en met het eind van de maand ben ik daar te vinden!! Hoe gaaf is dat?!

xoxo2

TAGS: , ,

«
»

12 reacties op “Snapshots: blue skies, cooking & running for fun”

 1. Bente schreef:

  Oh wat super tof dat je naar Korea gaat! Heeel veel plezier daar! :)

 2. Marion schreef:

  Wat een prachtige foto’s! En wat gaaf dat je naar Seoul gaat! Geniet!

 3. annouskam schreef:

  Whah ik dacht dat jij echt al veel langer een relatie had. Grappig om nu te lezen dat jullie helemaal nog niet zo lang samen zijn! :)

 4. Manon schreef:

  Leuke foto’s, weer lekker bezig geweest met rennen!

 5. Roos schreef:

  Super leuke foto’s! X

 6. Kiss & Make-up schreef:

  Ik krijg honger van je food pics! Zelfs van dat rare ontbijtje ;-) En awwww, wat een lief poesje!

 7. Eva schreef:

  Wat een mooie foto’s weer. Je bent echt goed bezig en al dat eten, jammie! xx

 8. Oh, dat eten is allemaal zo lekker!

 9. Yamina schreef:

  Wat leuk dat je een maand hier in Seoul bent! Het begint aardig koud te worden, maar het is prachtig hier. Veel plezier!

 10. Marjolein schreef:

  Ik ben het met je eens wat betreft hardlopen: de afstand maakt niet zo veel uit, als je maar gaat! Ik probeer in november de draad echt weer op te pakken en wat regelmatiger te gaan (deze week is het helaas gefaald) zodat ik over een tijdje weer de 5 kilometer makkelijk kan rennen, want dat mis ik echt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴