Seoul: first day & first impressions
17 nov 2014 / Zuid-Korea

Ja, ik zit nu dan toch echt in Seoul! ♥ Na zo’n 9,5 uur half slapen in het vliegtuig kwam ik aan op het vliegveld, waar mijn vriend me in de aankomsthal opwachtte. Zo fijn om elkaar weer te zien, en extra speciaal omdat het in Zuid-Korea is! Ik kwam aan op vrijdagmiddag lokale tijd, eenmaal in het hotel in Seoul aangekomen was het alweer avond en zijn we vrijwel gelijk wat gaan eten, in een Japans tentje ;-) Zaterdag was het tijd om er echt op uit te gaan! We zijn naar één van de vijf grote paleizen geweest: Gyeongbokgung (경복궁). Een prachtige plek voor mijn eerste foto’s van Seoul!

010
011
009
004
007
005
006
002
001
003
012

De blaadjes beginnen inmiddels al te verdorren en langzaamaan van de bomen te vallen, maar er zijn gelukkig nog wel prachtig gekleurde blaadjes te zien! Echt, zo mooi om te zien! Fantastische kleuren. In de avond hebben we door de stad rondgelopen en stuitten we op een soort evenement: langs het water waren allerlei verlichte kunstwerken te zien, tof! Langs de straat stonden vele kraampjes met eten (die staan hier trouwens heel erg veel!) en het was er druk! Maar het was zo wel een gave tweede avond in Seoul.

017
016
015
013
014

Op zondag zijn we de N Seoul Tower op geweest en maakten we de prachtige wandeling naar beneden. De foto’s die ik tijdens deze toch maakte beloof ik jullie bij deze! Het kost me nog even om ze uit te zoeken ;-) Verder ben ik nog een beetje aan het worstelen met mijn jetlag! Het is natuurlijk een groot tijdsverschil: het is hier 8 uur later. ’s Nachts ben ik ineens wakker, ’s middags val ik het liefst in slaap. Hopen dat ik er snel vanaf ben!

xoxo2

«
»

22 reacties op “Seoul: first day & first impressions”

 1. Petra schreef:

  Supergaaf en wat een mooie foto’s! Geniet ervan! En fijne avond nog ;)

 2. Bente schreef:

  Waaauw wat mooi! Heel erg benieuwd naar alle foto’s die je gaat maken :)

 3. Wat een prachtige foto’s! Nooit echt een voorstelling gehad van Zuid-Korea, maar zo te zien heerlijk Aziatisch, krijg er direct warme gevoelens bij :)!

 4. Bianca schreef:

  Wow deze foto’s had ik even niet zien aankomen! Niet verwacht dat Seoul zó mooi is! Volgens mij ben je er ook op het juiste momenten met die prachtige kleuren!

 5. Kim schreef:

  Mooie foto’s!

 6. Marlissa schreef:

  Geweldige foto’s!! Zo mooi die herfstkleuren. Heel veel plezier, geniet ervan

 7. Marion schreef:

  Prachtig! Geniet van je tijd daar!

 8. Sabine schreef:

  Heel mooi!! Bij het zien van de tempels en gekleurde blaadjes krijg ik alweer heimwee naar Japan. ;)

 9. Ann schreef:

  Prachtig!! Heel veel plezier en geniet er lekker van, maar dat gaat vast wel lukken zo te zien/lezen ;)

 10. Rensina Steursma schreef:

  Wauw wat een prachtige foto’s!
  Supermooi ook die herfstblaadjes.

 11. Manon schreef:

  Wowwww wat is het daar prachtig!

 12. Anne schreef:

  Jee, wat mooi! Geniet :)

 13. Laura schreef:

  Wat een prachtige foto’s zeg! Geniet er maar lekker van!

 14. Marjolein schreef:

  Super fijn dat je weer reunited bent met je vriend! En wat een prachtige foto’s. Nu ik de foto’s zie weet ik dat ik daar ook ooit eens heen wil, haha.

 15. Suuz schreef:

  WAUW! prachtige foto’s! HEEEL VEEL PLEZIER! en geniet samen!!

 16. Sarah schreef:

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Veel plezier meid, geniet ervan met zijn tweeën! xoxo

 17. Wow, dit is prachtig! Geniet maar!

 18. Anouk schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Geniet ervan saampjes!

 19. Yamina schreef:

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Geniet ervan!

 20. […] « Seoul: first day & first impressions […]

 21. Yak Man schreef:

  De laatste twee foto’s bij the palace zijn echt zo mooi <3. Aaaah, ben zo jaloers dat je naar Zuid-Korea bent geweest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.