Put some fruit on your nails
26 apr 2012 / Nagellak

In de minor die ik volg krijgen we ook het vak Vormgeving, waarvoor we afgelopen schoolperiode een boekje moesten maken over een ‘ding’. Je raadt het misschien al, maar nagellak was mijn ding ;) De bedoeling van het boekje was de lezer inspiratie voor ‘lentenagels’ te geven! Vandaar dat ik lekker mijn nagels ben gaan lakken en alles heb gefotografeerd. Ook hartstikke leuk voor op mijn blog, natuurlijk! Dus bij deze ;)

De fimo canes heb ik een hele tijd terug een keer besteld bij een beautywebshop, ik weet alleen niet meer welke helaas. Ik weet wel dat Essence een setje met plakjes fruit te koop heeft, in de nieuwste tijdelijke collectie!

Wat vind jij van dit soort nail art?

xoxo2

«
»

27 reacties op “Put some fruit on your nails”

 1. Masha schreef:

  Fun! Maar blijft dat niet heel snel ergens aan haken en valt het er dan niet af? Wel super mooie kleurtjes!

 2. ayla schreef:

  Heel leuk! Ik ga ook kijken voor van die dingetjes!

 3. Amy schreef:

  Heel leuk! Lekker zomers.

 4. Chantal schreef:

  Super schattig! En zo zomers :D

 5. Esmay schreef:

  Cuuute! Ik heb alleen niet zulke goede ervaringen met fimo haha!

 6. Ellen schreef:

  Super leuk! Ik heb die dingetjes ook, alleen bij mij blijven ze niet zitten! :(

 7. Kinga schreef:

  Leuk gedaan! Het ziet er inderdaad lekker lente-achtig uit! Op de foto’s ziet het er alleen erg dik uit, dat lijkt me niet zo fijn..

 8. Manon schreef:

  Super schattig! Word er helemaal vrolijk van.

 9. Marlous schreef:

  Superleuk! Vind die fruitdingetjes erop meestal niet zo leuk, maar zo heel subtiel op een vinger vind ik het echt heeeel leuk staan! Leuk! :D

 10. LiesbethBr schreef:

  Oh wow! Alle kleurtjes zijn gewoon pràchtig! :D

 11. Sandra schreef:

  Leuk! Wat een heerlijke pastel kleurtjes ook :D

 12. Rianne schreef:

  Wauw, die laatste foto is mooi!

 13. laura schreef:

  ah die sinasappel is leuk! De laatste kleur nagellak is echt geweldig mooi!

 14. Patricia schreef:

  echt ontzettend vrolijk en leuk

 15. Nikita schreef:

  Ziet er superleuk uit!

 16. Mariska schreef:

  Ziet er erg leuk uit zeg :)

 17. Leuk onderwerp voor zo´n boekje! Was de opdracht voor school ook geslaagd?
  Zitten een aantal leuke kleurtjes tussen! Vind de mint erg leuk en de Californa is prachtig! De Salmon Garfunkel heb ik zelf ook, maar krijg ‘em niet mooi (hij blijft gestreept en niet goed dekken, en wil geen 3 a 4 lagen over elkaar opdoen).

  En leuk foto 2!

  x Danielle

 18. Mandy schreef:

  Dat banaantje! Super cute!

 19. […] Eerder liet ik al wat ‘nail art’ zien die ik had gemaakt voor in een boekje dat ik maakte als schoolopdracht. Ik doe normaal bijna nooit aan nail art, maar ik vind toch eigenlijk wel heel leuk! Als inspiratie voor in de lente maakte ik pastelkleurige stipjes; toch nog een beetje subtiele ‘kunst’ op m’n nagels, maar wel lekker vrolijk! […]

 20. bianca schreef:

  wat een super schattige nagels ! ziet er erg leuk uit meid !
  liefs

 21. emily schreef:

  Wat schattig zeg!

 22. […] boekje maken over een “ding” (in mijn geval: nagellak!) – waar ik al eerder wat inhoud van blogde – en daarbij ook een etalage-uitstalling bedenken en een verpakking voor het […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.