Ongelooflijk maar waar
17 jan 2011 / Nagellak
Vandaag heb ik voor de verandering (serieus bedoeld!) een keer een lichte, doorzichtige nagellak op. Wow, da’s weer eens wat anders. Ik vind het zo raar staan, haha. Ik ben zo gewend om een kleurtje op m’n nagels te hebben! Het lijkt nu zelfs net of ik geen nagellak op heb, maar het is een hele lichte nuderoze kleur met hele subtiele shimmer (heel mooi, maar ik krijg het alleen niet op de foto!). Mijn nagels zonder nagellak zijn niet zo mooi ;) Je kunt het nu zelfs nog een minibeetje zien: ze zijn een beetje verkleurd door het niet dragen van basecoat (in een ver verleden haha, ik gebruik het nu altijd). Ik moet zeggen, ik vind dit wel heel erg mooi.. maar ik kies in de toekomst toch weer voor (donkere) kleurtjes! En met “in de toekomst” bedoel ik eigenlijk gewoon morgen… ;)

xoxo2

«
»

15 reacties op “Ongelooflijk maar waar”

 1. Olga schreef:

  Dat vind ik wel een nadeel van blanke lak: hoe mooi het ook is, het dekt al je oneffenheden van je nagels niet.

 2. tessi schreef:

  toch staat het wel heel verzorgd! ik vind het mooi, maar snap precies wat je bedoelt ;)

 3. Elisa schreef:

  Ik vind je nagels ten eerste helemaal niet lelijk, ik vind het eigenlijk juist heel erg mooi.

 4. Chezzelia schreef:

  ik wou dat ik je nagels had! ik vind ze prachtig! *jaloers *

 5. Mariella schreef:

  haha ik snap wel wat je bedoeld =P (maar toch heb je wel echt mooie nagels!)

 6. Laura schreef:

  Ik vind doorzichtige nagellak soms toch ook wel wat hebben!

 7. Ineke schreef:

  Het staat heel verzorgd.

 8. Aleida schreef:

  Voelt ‘naakt’ he ;)

 9. Kinga schreef:

  Haha, herkenbaar. Je hebt echt mooie nagels!

 10. Rianne schreef:

  Wauw, jou handen/nagels zijn echt mooi! Om jaloers op te zijn! ♥

 11. Evelien schreef:

  Je ziet het idd bijna niet, maar ik vind het mooi hoor. Ik vind (bijna) transparante nagellak toch ook nog steeds erg mooi!

 12. Saskia schreef:

  Toch staat het heel goed!!

 13. Juliette schreef:

  Mocht je berichtjes krijgen van iemand, onder mijn naam, met de link juliettelodewijk.blogspot.com, dit ben ik niet. Dan weet je dat, voor het geval je rare reacties gaat krijgen ;). Dat is namelijk iemand die mijn site heeft nagemaakt. Of in ieder geval, heeft proberen na te maken, want hij ziet er niet uit :P

  Mijn blog, onder de naam bredasmeisje.blogspot.com, zal altijd hetzelfde blijven.

  XX!

 14. roos schreef:

  Ik ben ook meer van de kleurtjes hoewel dit ook op zijn tijd best leuk is :)

 15. Mirthe schreef:

  Jij hebt echt mooie nagels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.