One of my new bags
22 aug 2010 / Kleding & zo, Shoppen
Inmiddels is het alweer een tijdje geleden, ik zou deze tas al bijna niet meer nieuw mogen noemen.. maar ik doe het toch. ;) Jullie zagen al mijn t-shirts die ik kocht bij de Primark (1, 2 & 3), maar dat is niet het enige wat ik kocht: ik heb er ook nog tassen gekocht. Dit is er één van. :) Ik weet eerlijk gezegd niet meer hoeveel hij heeft gekost, maar volgens mij was het in ieder geval onder de tien euro.

Details:

xoxo2

«
»

4 reacties op “One of my new bags”

  1. Angelina schreef:

    Leuk leuk! Mooie kleur, ook met die gouden details. Ik wil ook snel naar de primark! :p

  2. Aleida schreef:

    Wat een leuke tas, ik moet echt snel eens naar de Primark.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.