October roundup: my beauty posts
5 nov 2013 / Beauty, Overig

Wauw, het is alweer bijna een week november… voor we het weten is het alweer volop winter! Maar daar denken we even niet aan, hoor. Inmiddels ben ik al iets meer dan een maand gastblogger voor Sillysilsil.com, waar ik elke week een beautypost voor schrijf. Het leek me leuk om een roundup te maken van de artikels van mijn hand die in de afgelopen maand verschenen. Bij deze!

Kruidvat & sushi:

roundup2

Ik noemde het in een eerdere post al: ik ben met Silja meegeweest naar het persevent van Kruidvat. Ik maakte tientallen foto’s, en deelde de mooiste en leukste hier in een foto-impressie.

Oranje lippen:

roundup1

Mijn eerste, echte beautyreview. Nu heb ik wel eens eerder over lipstick geschreven op mijn blog, maar niet zo uitgebreid als voor een beautyblog! Mijn hele review kun je hier zien.

Rozige ogen:

roundup3

Een oogschaduw-review, wauw. Weer eens wat anders, aangezien ik eigenlijk altijd dezelfde oogschaduw (zie hier) gebruik. Je kunt mijn review hier bekijken!

(Glitter)nagels:

roundup4

De meeste nagellakposts blijf ik lekker hier op mijn eigen blog schrijven, maar deze nagellakjes reviewde ik op de beautyblogmanier ;) Als je benieuwd bent hoe ik ze vond, kan je hier kijken!

Wat er op mijn gezicht zat:

roundup5

Dat was leuk om eens te delen, een heuze face of the day! Die ga ik erin houden, maar wel alleen voor die dagen dat ik besluit wat meer te experimenteren met make-up. Anders wordt het zo saai, hè. Hier kun je mijn fotd helemaal bekijken. Roundups: iets om vaker te doen?

xoxo2

TAGS: ,

«
»

8 reacties op “October roundup: my beauty posts”

 1. Beautydagboek schreef:

  Het roze palletje is erg mooi! Staat lekker fris en net alsof je geen make-up draagt :)

 2. Kimberly schreef:

  Dit vind ik heel leuk om te zien, vooral je fotd! :-) vaker doen zo’n roundup

 3. I scream beauty schreef:

  Erg leuk om dit overzicht te zien, vaker doen dus!

 4. Wendy schreef:

  Heel leuk om vaker te doen. :)

 5. Nieke schreef:

  De lipstick is prachtig! En wat een ontzettend mooie foto’s ook weer. :)Heel tof inderdaad ook zo’n roundup, vaker doen.

 6. Sarah schreef:

  Dat roze oogschaduwpalletje vind ik verrassend genoeg erg tof! Ik ben niet zo van de knalroze make-up, maar de kleuren vind ik hier erg mooi, heel zacht! En die lipsticks: love! Dit soort roundup is een goed idee!

 7. martina schreef:

  je doet het goed!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.