(Niet) leren voor tentamens
31 mei 2010 / Dagelijks leven
Zo. Tentamen nummer 1 van de 2 zit er alweer op. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik eigenlijk niet zo goed voorbereid was. Ja, ik was écht van plan om goed te leren, maar ik had er de motivatie niet voor. En eigenlijk is leren samen met een vriendin ook niet altijd een goed idee. ;) Oh, en ik heb zaterdag en zondag gewerkt. Ja, ik had natuurlijk voor en/of na m’n werk kunnen leren, maar nee hoor, dat kwam er ook niet van. (of eigenlijk: ik had niet zo veel zin erin) Anyway, ik durf er niks over te zeggen. Het ging niet super, maar ook niet heel slecht. Dat wordt afwachten dus… Woensdag is mijn volgende tentamen, morgen ben ik vrij en ik ben van plan die vrije dag echt te besteden aan studeren. Of dat er van zal komen weet ik niet, we zullen het zien! (Eigenlijk zal het gewoon moeten hè..) Vanavond sla ik in ieder geval m’n boek niet open en ga ik Gossip Girl kijken. (Ik ben nog niet eens op de helft van seizoen 3, dus no spoilers please! ;) Wow, dit is zowaar een post zonder foto’s. Saai hoor, haha! Ik heb nog wat nagellak-foto’s klaarstaan, die volgen binnenkort wel! (na woensdag)

xoxo2

Follow my blog with bloglovin

«
»

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy