iBlog: ready to study
28 mei 2010 / Dagelijks leven, Overig
Ik zit er helemaal klaar voor… om te leren voor m’n tentamens. Ik zit nu in de bieb en daar zal ik me hoogstwaarschijnlijk tot sluitingstijd (9 uur) bevinden. Helaas, maar het moet! Dit weekend werk ik op zaterdag en zondag, dus ik heb dan ook niet heel veel tijd om te studeren. Oh, en dit is ook een soort van tweede ‘iBlog’-test! Laatste keer wilde ie niet helemaal meewerken, maar hij deed het uiteindelijk wel, gelukkig. Goed, ik ga aan de studie. Wish me luck!

xoxo2

«
»

4 reacties op “iBlog: ready to study”

 1. roos schreef:

  *wenst heel veel geluk!*

 2. Laura schreef:

  Oef, veel succes!
  Mooie laptop trouwens, welk merk is het?

 3. Roy schreef:

  Good luck! :)

 4. admin schreef:

  Thanks guys :)

  @ Laura: het is een Packard Bell.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy