New favorite: granaatappelsap
23 jul 2011 / In de keuken

Ik kwam een tijdje terug per toeval dit artikel tegen over de granaatappel. Het schijnt dus dat dit fruit niet alleen supergoed is voor de gezondheid, maar ook helpt tegen stress. Klinkt veelbelovend, niet? Dat dacht ik ook, dus ben ik op zoek gegaan naar granaatappelsap! Bij de AH verkopen ze honderd procent pure granaatappelsap van het merk POM, die heb ik gelijk geprobeerd. De smaak is wennen, maar inmiddels vind ik het heel lekker. En de fles ziet er ook nog eens heel leuk uit! Of het echt helpt tegen stress, dat weet ik (nog) niet!

Ooit granaatappelsap geprobeerd?

xoxo2

«
»

23 reacties op “New favorite: granaatappelsap”

 1. Laura schreef:

  Bij het woord alleen al kan ik me niet bedenken dat het lekker smaakt. Maar oke ik zal het toch eens moeten proberen wil ik er een echte mening over kunnen hebben dus volgende keer toch eens in de ah kijken.

 2. Marlies schreef:

  Ah dat flesje is zo cute! Alleen daarom zal ik het een keer proberen! Ben ook erg benieuwd naar de smaak! (:

 3. Esmay schreef:

  Nog nooit geprobeerd!
  Dat flesje is echt superschattig <3

 4. kimberly schreef:

  Nog nooit geprobeerd maar ben wel erg benieuwd!

 5. Marijke schreef:

  Wij hebben hier ook iets van Ocean (?) ofzo, daar zit ook granaatappel in. Vind het echt heerlijk in sapjes!

  Dat het stress zou tegengaan wist ik alleen nog niet?

 6. Joyce schreef:

  De flesjes zien er leuk uit, maar ik heb gehoord dat het erg vies smaakt haha!

 7. Masha schreef:

  Dat flesje is zoo schattig!

 8. Marlies schreef:

  Dit verpakking is leuk zeg!

 9. forrthira schreef:

  Ik ben geen fan van de smaak. Maar soms moet je je smaak even aan de kant zetten om je vitaminelevel weer aan te vullen. Cranberrysap is ook niet je-van-het, maar wel ‘handig’ op zijn tijd. Het flesje helpt in ieder geval wel; cute!

 10. Aranka schreef:

  Ik heb het nog nooit geprobeerd vanwege de prijs…

 11. Renaschrijft schreef:

  wordt grenadinelimonade daar ook niet van gemaakt? nog nooit zo als sap geproefd. het flesje ziet er wel te cute uit!

 12. Angelina schreef:

  Ik ga het nu toch een keer proberen, ben wel heel benieuwd! ;)

 13. Aleida schreef:

  Nope, lijkt me namelijk helemaal niet lekker, maar ik ben benieuwd

 14. Emine schreef:

  ja, heerlijk!!
  wij kopen het vaak gewoon in zo een pak

 15. Carmen schreef:

  Ik heb er veel over gehoord, maar het zelf nog nooit gedronken… Leuk flesje inderdaad!

 16. Ariska schreef:

  Nog nooit gedronken, maar ik ben gek op het granaatappelijs van de min12. Misschien is het vergelijkbaar? Al zal er in het ijs veel meer zoetstoffen zitten, en dus zoeter zijn.

 17. Marikee schreef:

  Nooit eerder geprobeerd, maar nu ik weet dat het helpt tegen stress, komt het heel hoog binnen op mijn boodschappenlijstje! ;)

 18. Bianca schreef:

  Ik ben ook groot fan!

 19. Jacky schreef:

  Ik vind het echt heerlijk, het voelt zo gezond om te drinken.. Je hebt het ook in die pakken van Healthy People, maar ik las laatst een artikel die de twee merken met elkaar vergeleek, en POM Wonderful kwam super goed uit de bus, HP bleek eerder een soort limonade te zijn, terwijl POM echt 100% sap is.. Niks toegevoegd enzo. Best bijzonder, zie je bijna nergens meer.. Ook de dure prijs word daar toegelicht. Ik ben FAN zoals je leest haha. Dit is het artikel: http://koken.blogo.nl/2012/03/22/granaatappelsap-pom-vs-healthy-people/

  • Alyssa schreef:

   Ik wist inderdaad dat je van Healthy People het ook in pakken hebt ja, dat er zo’n verschil in zat had ik nooit bij stilgestaan. Thanks voor je reactie & voor de link!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.