My birthday high tea
23 mei 2012 / Dagelijks leven

Op 20 maart was ik jarig (alweer twee maanden geleden!), maar ik heb mijn verjaardag pas eind april gevierd. Ik vierde het met vriendinnen bij mij thuis, waar ik gezorgd had voor een high tea: zelfgebakken minicakejes, (een beetje ingestorte) muffins en een reuze keuze aan thee! Deze foto’s maakte ik van tevoren, toen alles er nog was ;) Oh, en voor de gelegenheid krulde ik mijn haren. Doe ik echt nóóit, dus dat was weer eens wat anders!

De cakejes waren heerlijk (vooral met de chocolade-botercrème) en zelfs de ingezakte honing-pecanmuffins waren lekker! Het was een geslaagde verjaardagshigh-tea ;) Heb het nog nooit eerder zo gevierd, maar ik denk dat ik het vaker zo ga doen!

Hoe vier jij je verjaardag?

«
»

21 reacties op “My birthday high tea”

 1. Tineke schreef:

  wat heb jij een mooie haarkleur! :D

 2. Paola schreef:

  De hapjes zien er heerlijk uit en ik vind je haar erg mooi! Ik vier mijn verjaardag in 5x met hapjes en familie!

 3. Lauradenkt schreef:

  Mooi haar heb je zeg! En het eten ziet er lekker uit :)

 4. Esmay schreef:

  Wat leuk! Die cupcakes zien er heerlijk uit!

 5. shimmer-pie schreef:

  Klinkt wel heel lekker honing pecan muffins! Hmmm

  T ziet er gezellig uit!

 6. Marlies schreef:

  Wat gezellig zo, en je haar is echt prachtig gekruld! :)

 7. Angelina schreef:

  Ziet er heerlijk uit! En je haar, prachtig!!

 8. Jennifer schreef:

  Ziet er heerlijk uit! Zo gek om dan iemand met warme kleren aan te zien terwijl het nu zo warm is buiten, terwijl het natuurlijk vorige maand was, maar goed .. Krijg het er echt spontaan heel erg warm van!

 9. Anouk schreef:

  Hmmm, dat ziet er goed uit! Zou nu best zo’n cakeje lusten:) Leuk ook zoveel verschillende soorten thee! Meestal ga ik na een High Tea naar huis met allemaal notes, die thee was lekker, dat cakeje wil ik graag bakken, haha! Ik vier mijn verjaardag vaak nog ’s avonds met een muziekje en wat wijntjes.

 10. Joyce schreef:

  Wat ziet het er gezellig uit, zelfs zonder gasten! :D Je theemokjes vind ik schattig zeg en krullen staan je goed!

 11. Alexandra schreef:

  Superleuke foto’s, heb zin om zelf te bakken nu :D Ziet er allemaal superlekker uit, en wat zag je er leuk uit! :)

 12. Marlous schreef:

  Oh wauw krullen staan je super goed! En high teas zijn leuk. Je cupcakes (ofja de topping) zien er stiekem wel een beetje uit als hondendrolletjes haha! Maar wel heel lekker!

 13. Charile schreef:

  Ziet er heel leuk uit allemaal!

 14. Marjolein schreef:

  Leuk je haar gekruld! Die cupcakes zien er heerlijk uit :)

 15. Marcela schreef:

  Oh adorable! Happy late birthday. God, I miss Rooibos tea, we don’t have any in Brazil ._.

 16. Yak Man schreef:

  ik krijg honger van je foto’s :’)

 17. Anja schreef:

  Wat leuk, we delen onze verjaardag op 20 maart :) Mooie foto’s!

 18. Wat een leuke foto´s weer, het ziet er ook lekker uit hoor! En de krullen staan je goed!
  Ik maak het liefst al m´n hapjes ook altijd zelf, begin altijd al ver van tevoren met plannen wat ik allemaal wil maken:)

 19. Lifesplash schreef:

  Ziet er echt leuk en mooi uit! Een high-tea hoor je nu echt veel, ik ga het denk ik voor me moeder haar verjaardag geven haha. :) En die krullen zijn beautiful.

 20. Patricia schreef:

  Wat leuk om op zo’n manier je verjaardag te vieren, je krullen zien er mooi uit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.