Mixed and matched
28 jul 2011 / Kleding & zo

Nooit gedacht dat ik ooit een jumpsuit zou hebben en ook nog eens zou dragen! But it has happened… and I love it! Toen ik ‘m tegenkwam dacht ik: waarom niet? Hij was in de sale, dus dat kwam extra goed uit! Dat maakte de keuze ‘wel of niet kopen’ een stukje makkelijker, want áls ik ‘m dan toch niet wilde/durfde te dragen, had-ie me niet heel veel geld gekost. Maar ik heb nog geen moment spijt gehad dat ik ‘m heb gekocht! Dit outfit is trouwens heel goed doordacht, ik heb speciaal m’n nagellak precies gematcht met de turquoise kleur in de jumpsuit, haha. De schoenen die ik erbij droeg waren deze ballerina’s :)

Jumpsuit, New Look / Tas,Vilja.nl / Ketting, Mijnnaamketting.nl / Nagellak, Essence – Tryin’ to be Cool

Wat vind jij van jumpsuits?

xoxo2

«
»

26 reacties op “Mixed and matched”

 1. Laura schreef:

  Die tas, echt. Pure liefde. Leuk jumpsuite ook! :)

 2. Jennifer schreef:

  * HUIL * Ik wil die tas ook, maar Vilja verkoopt ‘m niet meer. Verder vind ik de jumpsuit echt heel leuk! Ik had laatst zo’n pak aan, zo’n broekpak (hoe noem je dat ook alweer) en ik voelde me net zo’n teletubbie.. Absoluut niks voor mij. Ik heb wel één jumpsuit gehad, maar die werd echt snel te klein (mama had de wasmachine te hoog gezet) en ik vind jumpsuits wél weer leuk.

 3. kimberly schreef:

  Geweldige outfit!! Die Jumpsuit is gorgeous

 4. Marijke schreef:

  Oh ik hou echt van dat soort vogelprintjes!
  Echt een onwijs leuke jumpsuit, hij staat je ook erg goed!

 5. Jessica schreef:

  Staat je heel mooi!
  Ik vind jumpsuits (volgens mij is dit trouwens een playsuit) wel mooi;
  maar dan bij anderen.
  Zelf heb ik er niet echt het figuur voor.
  Het staat me nogal snel lomp en zakkerig.

 6. Ariska schreef:

  Het lijkt net een jurkje, echt een van de leukste jumpsuits die ik tot nu toe gezien heb! Elke keer denk ik weer ‘nee, toch maar niet’ als ik een jumpsuit zie, en ik ben ook bang dat je je over twee maandjes niet meer in een jumpsuit kunt vertonen omdat ze dan opeens totally not done zijn.

 7. marcella schreef:

  sweet jumpsuit

 8. Elle schreef:

  Ik zoek al heel lang een jumpsuit en deze is echt perféct. Echt, de kleur, de print… Alleen is hier in de verste verte natuurlijk geen New Look te vinden. Heb ik weer.
  En wat een mooie tas! (:

 9. Elodie schreef:

  Erg leuke outfit! Ik heb ook een jumpsuit in mijn kast hangen, maar die heeft het huis voorlopig nog niet verlaten :p Zit wel erg lekker…

 10. Suzanne schreef:

  wat een mooie foto’s weer zeg! leuke printje!

 11. Kimetc schreef:

  Oké, ik ben bij deze zwaar verliefd op je tas. <3
  De jumpsuit staat je ook goed zeg!

 12. Lisanne schreef:

  Staat je erg goed! Die tas is echt heel mooi.

 13. Esmay schreef:

  Heel erg mooi, die jumpsuit!

 14. Aranka schreef:

  Wauw, wat een mooie print zeg! Ook echt een prachtige gecombineerde outfit!

 15. Marjolein schreef:

  Super leuk! De jumpsuit lijkt bijna een jurkje, erg tof. Mooie foto’s ook weer!

 16. Evelien schreef:

  Leuke outfit, het lijkt bijna een jurkje :) De print is zeker mooi!

 17. Floor schreef:

  Oeh, leukie leukie! Wil zelf ook nog eentje, maar eerst maar eens kijken of ze me wel leuk staan ;)

 18. Rosan schreef:

  Een jumpsuit moet je staan. Bij jou staatie! Ik denk trouwens dat ik een korte ook best leuk vind voor mezelf. Maar lange jumpsuits vind ik echt 3x niks.

 19. Laura schreef:

  Leuke jumpsuit heb je! Zit er nou maar 1 mouw schuin over je schouder of zie ik dat verkeerd?

 20. Masha schreef:

  Moooooi! Ik ga echt een New Look bij ons in de stad eisen!

 21. Aleida schreef:

  Wauw, echt heel mooie outfit, de kleur nagellak past er (zoals altijd) ook heel mooi bij!

 22. Olga schreef:

  Fijn kleurtje heb je op je nagels :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.