Mijn blog in een nieuw jasje! & de eerste herfstfoto’s
26 sep 2015 / Fotografie, Overig

Zo hé, het nieuwe design voor Alyssaa.nl is af en je kijkt er nu naar! Niet gepland, niet aangekondigd, maar de inspiratie sloeg (eindelijk) toe en daarna ging het als vanzelf. Bijna dan; ik heb er wel heel hard aan gewerkt, maar dat deed ik met heel veel plezier. Ik heb de laatste tijd heel veel nagedacht over mijn blog en ik ben kort samengevat tot deze conclusie gekomen: mijn blog is een fotografieblog. Ik maak graag en veel foto’s, en deze wil ik graag delen. Om te inspireren, om blij te maken. Dat is waar ik op hoop en waar mijn blog om draait! Nu meer dan ooit. :-)

Daarnaast wil ik wat meer uitgebreide blogposts (artikelen) gaan schrijven over verschillende onderwerpen. Waarover precies? Voeding, fotografie, hardlopen, fotobewerking. Onder andere. Inspiratie komt overal vandaan, wie weet wat voor leuks of interessants ik tegenkom om over te schrijven! Voor mijn gevoel sla ik een beetje een nieuwe weg in met mijn blog, misschien voelt dat voor jou helemaal niet zo. Bij mij is dat vooral omdat ik dus de afgelopen tijd zo veel heb nagedacht over mijn blog! Ik ben in ieder geval helemaal gelukkig met Alyssaa.nl, da’s niet geheel onbelangrijk! Zo, nu over tot de orde van de dag: een paar plaatjes van de (beginnende) herfst! Ik moet erg wennen aan het feit dat het weer kouder wordt, maar verder ben ik enthousiast over de herfst. Voor alle obvious redenen (lekker binnen onder een dekentje met thee films/series kijken terwijl het buiten regent en stormt), maar ook door de natuur. Er is zo veel interessants en moois te vinden! Van deze foto’s word ik blij.

022
001
010
008
005
003
021
014
016
015

Mocht je nog iets geks aan mijn layout tegenkomen, laat het me even weten. Ga ik er wat aan doen!

xoxo2

«
»

23 reacties op “Mijn blog in een nieuw jasje! & de eerste herfstfoto’s”

 1. Denise schreef:

  Fijne foto’s! Je blog ziet er heel mooi uit nu!

 2. Bente schreef:

  Wat een frisse en mooie nieuwe layout heb je, en ook je foto’s zijn prachtig! Ben benieuwd wat we de komende tijd allemaal gaan zien hier :) Veel foto’s in ieder geval ;)

 3. Sas schreef:

  Mooie foto’s en je layout ziet er erg tof uit!

 4. Citlali schreef:

  De lay-out ziet er erg mooi uit!

 5. Iris schreef:

  Wat een waanzinnig mooie foto’s! En ook je nieuwe layout vind ik erg mooi. Goed bezig jij :D

 6. laura schreef:

  Prachtig!!!! De lay-out is ook erg mooi geworden zo met die foto bovenaan x

 7. Marjolein schreef:

  Geweldige layout :D ik ben fan van je foto’s, dus dat je je blog nu een fotografie blog noemt vind ik geweldig. Ik ben heel erg benieuwd naar de artikelen die komen gaan.

 8. Esther schreef:

  Ik vind je nieuwe layout heel erg mooi! Door de grote headerfoto heeft het meteen de uitstraling van een fotografieblog. Het viel mij alleen op dat onder het tabblad ‘Onderwerpen’ bij het kopje ‘Fotografie’ de woorden ‘Wordless Wednesday’ over elkaar heen vallen. Voor de rest heb ik geen foutjes kunnen ontdekken. Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen!

 9. Bo stuffbybo schreef:

  Prachtige foto’s (as usual!!) en je lay-out is echt heel mooi en strak. Niks meer aan doen! Super mooi!

  Liefs, Bo
  stuffbybo.blogspot.nl

 10. annouska schreef:

  Oeh wat een leuke layout, vooral je header vind ik super tof! Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen!

  Maar ik geniet ook nog steeds van jou toffe foto’s

 11. Ellen schreef:

  Mooie, frisse layout.

  En prachtige foto’s trouwens ook!!

 12. Esmeralda schreef:

  Mooie foto’s en een mooie lay out! :)

 13. Nesrin schreef:

  Het ziet er super leuk en gezellig uit. Good job!

  Mooie foto’s ook.

 14. Hanneke schreef:

  Herfst doet het altijd zo goed op de foto! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.