10 februari 2015
Malaysia Diaries: 9/2 Running, Bangsar Village & fresh fruit

De eerste maandag in Maleisië! Ik liep hard, wandelde, at heerlijk veel fruit en was bij het zwembad te vinden. Ik legde mijn dag vast in foto’s!

002

Goedemorgen! Ik word wakker rond de tijd dat S. vertrekt naar zijn werk en ik besluit gelijk uit bed te gaan. De zonsopgang is prachtig, dus die leg ik meteen vast!

001

Tijd voor het ontbijt! Ze hebben hier jackfruit, een fruitsoort waar ik vaker van heb gehoord en waar ik inmiddels erg benieuwd naar was geworden. Die ging dus in het winkelmandje toen we boodschappen deden. Het is echt SUPERzoet fruit, erg lekker, maar niet geschikt om in grote hoeveelheden te eten ;-) Ik ontbeet met havermoutpap met stukjes jackfruit en dronk kokoswater. Zo lekker!!

004

Na het ontbijt en even wat blogs te hebben gelezen was het tijd om actief te worden! Ik had inmiddels al twee (!!) weken niet meer hardgelopen, dus ging ik hier voor een stukje op de loopband. Meer over deze eerste run op een loopband schreef ik hier op Just Keep Running!

005

Na 2 kilometer hield ik het voor gezien… de loopband is heel erg wennen, ik ben zo gewend buiten te lopen met dingen te zien om me heen! Voor ik weer terug naar het appartement ging om te douchen, relaxte ik nog even bij het zwembad. Heerlijk!

006

Zo, weer helemaal fris en fruitig (en vol gesmeerd met zonnebrand), klaar om op pad te gaan. Ik loop naar Bangsar Village, een winkelcentrum waar ook de supermarkt te vinden is.

007

Ennnn: waar een juice bar te vinden is, daar vind je mij! Ik haal een sapje van sinaasappel, wortel en gember. Lekker! Met het sapje in hand wandel ik buiten rond.

008

Na buiten en binnen rond te hebben gelopen ga ik de supermarkt in om wat boodschappen te doen. Ik koop lekker veel vers fruit, oh wat word ik daar blij van! Bepakt en bezakt ga ik weer richting het hotel.

009

Het is niet heel goed te zien op de foto, maar deze weg gaat dus aardig schuin omhoog! Da’s een hele workout, zoals een langsrijdende taxichauffeur me ook toeriep… “That’s a good exercise!” Ik loop wel lekker hoor! Het is alleen zweten geblazen ;-) Als lunch kocht ik een bakje (vegetarische) sushi, mmmm. En helemaal niet duur: het kostte 6,90 RM (Maleisische Ringgit), wat ongeveer 1,70 euro is.

010

Ik probeerde voor het eerst pitaya (of dragon fruit). Ziet er zo leuk uit! Het is een beetje kiwi-achtig qua smaak en textuur, maar dan wat zachter. Lekker! Na het leegeten van het bakje ga ik bij het zwembad liggen. Het is afwisselend bewolkt en zonnig, dus qua temperatuur is het goed uit te houden!

011

Een zonnig moment! Ik bracht ook nog een bakje watermeloen mee, die eet ik bij het zwembad op. Ik hou van watermeloen!

 012

In de middag heb ik trek en eet ik deze reep. Ik kreeg er toen ik in Londen was zo een in mijn handen gedrukt als promotie en ik vond ‘m erg lekker… dus toen ik ze hier tegenkwam gingen ze mijn winkelmandje in! Als S. terug is van zijn werk koken we samen een heerlijke maaltijd: couscous met groenten, kruiden, abrikozen en amandelen. Ik werk na het eten nog even aan mijn blog en daarna is het tijd om te slapen!

xoxo2

TAGS: , , , , ,

«
»

11 reacties op “Malaysia Diaries: 9/2 Running, Bangsar Village & fresh fruit”

 1. Frauke schreef:

  Superleuke foto’s! Prachtige zonsopgang inderdaad, en wat ziet het er heerlijk uit daar. Dat gele tasje vind ik trouwens superleuk! Die sushi ziet er zooo lekker uit! X

 2. Rosanne schreef:

  Oh my, echt te zalig. Geniet ervan!

 3. Dina schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Heel fijn om even naar te kijken en stiekem een beetje bij weg te dromen.

 4. Bente schreef:

  Wat een heerlijke relaxte dag heb je achter de rug!

 5. Marissa schreef:

  Zulke mooie foto’s! Ik wilde afgelopen jaar eigenlijk naar Malaysia gaan, maar uiteindelijk ben ik in Australië beland (ook niet erg, haha!). Maar Malaysia staat zeker nog op mijn wishlist! Trouwens leuk dat je me nu volgt! :)

 6. Manon schreef:

  Wat ziet het er mooi uit daar!

 7. annouskam schreef:

  Oh wat een heerlijk genot daar! :D

 8. ines schreef:

  Wauw da ziet er echt lekker eten uit! Mooie foto’s :D

 9. Oh, ik ben best wel jaloers!

 10. Marjolein schreef:

  Ik ben dol op al dat verse fruit. En wat een heerlijke vruchten hebben ze daar, hè? Niet dat ik in Maleisië ben geweest, maar op Bali konden ze er ook wat van. Ik weet niet of je dat al eens geproefd hebt, maar ik vond Salak ook heel lekker.

 11. Judith schreef:

  Wat een heerlijke foto’s om te zien! Geniet ervan. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴