6 februari 2012
Looks a bit like Spring

Nog voordat het echt ging sneeuwen, ben ik buiten een rondje gaan lopen om foto’s te maken. Toen vond ik het al hartstikke koud (koude vingers!), maar nu is zo koud dat ik eigenlijk niet naar buiten wil om foto’s te maken. Al kan de sneeuw wel erg mooi zijn! Anyway, toen ik vorige week buiten liep, kwam ik naast heel veel bomen en struiken zonder blaadjes ook een aantal ‘lenteachtige’ dingetjes tegen! Die moest ik natuurlijk vastleggen ;)

Als ik er tijd voor heb (en het er nog ligt), duik ik een dezer dagen eens de sneeuw in om foto’s te maken ;)

xoxo2

TAGS: , , , ,

«
»

25 reacties op “Looks a bit like Spring”

 1. Rianne schreef:

  Erg mooie foto’s! :) Leuk bewerkt ook met die tekst!

 2. Angelina schreef:

  Mooie foto’s weer meid, leuk gedaan met die tekst!

 3. xx_Patries_xx schreef:

  ik ben ook de sneeuw al ingeweest :D hele mooie foto`s heb je gemaakt hoor

 4. Nienke schreef:

  Wauw, wat een mooie foto’s. Die foto met Aristoteles zou ik zo in willen lijsten, echt heel mooi!

 5. Mariska schreef:

  Leuke foto’s!

 6. Elisa schreef:

  mooie fotos :D !!!

 7. Masha schreef:

  Prachtige foto’s!

 8. Naomi schreef:

  Mooie foto’s! Vind die met die tekst echt super!

 9. Ellen schreef:

  Erg mooie serie! Jammer dat het zo koud is buiten.
  x

 10. Jolien schreef:

  Toen het nog sneeuwe heb ik mezelf ingepakt in een shirt met lange mouwen, twee van mijn dikste en warmste truien, mijn sjaal, handschoenen, jas en muts, en daarover nog een regenjas, mijn trainingsbroek over mijn broek en regenlaarzen. Ik had het een béétje te warm zelfs :D Je foto’s zijn weer heel leuk!

 11. yak man schreef:

  mooie foto’s zeg!♥

 12. Marjolein schreef:

  Weer hele mooie foto’s. Ben nieuwsgierig of je het aandurft om de kou in te gaan voor wat kiekjes!

 13. patricia schreef:

  Mooie foto’s Vorige week heb ik ook zulke foto’s gemaakt maar nog niet gepost wel met sneeuw is zo mooi het witte wereldje helaas waren de bloemetjes gelijk weg anders had ik het wel mooi gevonden de foto’s naast elkaar te zetten

 14. laura schreef:

  ik hoe echt van die spiegelreflex (zijn dat ze?:$) foto’s.

 15. Nynke schreef:

  Leuk die quote er op! Moet je vaker doen :)

 16. jennifer schreef:

  mooie foto’s, en leuke quote. met welke lettertype heb je dat gemaakt? ik vind hem zo mooi, strak :)

 17. Caithlin schreef:

  Laat die lente maar snel komen! Hoewel de sneeuw ook erg leuk is om foto’s in te maken.

 18. Carmen schreef:

  Wauuuw, vooral die laatste vind ik heel mooi!

 19. Esmay schreef:

  Mooi met die tekst erop!
  Sowieso zijn het mooie foto’s hoor haha!

 20. Daniëlle schreef:

  Mooie foto’s, ik wou dat het er buiten nu ook zo uitzag…

 21. Eline schreef:

  Wat een mooie quote ook op de foto’s!

 22. Anouk schreef:

  Toch nog een beetje lente in deze koude winter.

 23. des schreef:

  mooooie foto’s! echt mooi om te zien hoe de lente heeeeel langzaam weer begint

 24. Lisa schreef:

  Wauw, prachtige sfeer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴