Looking back on march: nail polish
31 mrt 2011 / Nagellak

Het leek me wel leuk om een soort ‘samenvatting’ te maken van mijn gedragen nagellak in maart! Een ‘soort van samenvatting’, want dit is niet alles wat ik droeg deze maand ;)

Mijn favorieten van deze zijn denk ik Times Square van NYC (rozerood, naast echt roze m’n lievelingskleur!) en de babyblauwe van Barry M! Oh, en de twee van Orly natuurlijk, alleen al omdat ze zo apart zijn!

What do you think?

xoxo2

«
»

21 reacties op “Looking back on march: nail polish”

 1. Chezzelia schreef:

  die eerste is echt mooi! lekker zomers ! k vind die baby blue ook mooi, wel meer gedurft.

 2. ioon schreef:

  Ik vind de laatste erg mooi :)

 3. Laura schreef:

  Leuk zo’n samenvatting :D!
  De laatste is gaaf <3

 4. Dilan Dilir schreef:

  lovely colours :D

 5. Leonie schreef:

  Ik ga dat baby blauwe schatje van je stelen! En die van NYC ook, hihi.

 6. Carmen schreef:

  Superleuk idee! Mijn favorieten zijn gelijk aan die van jou haha ^^ Die laatste is ook erg vet!

 7. Sofie schreef:

  Galaxy girl van Orly is zo mooi!!
  En als ik ooit ergens models own zie in een winkel moet ik Lemon meringue hebben! <3
  Je zou elke maand zo'n samenvatting moeten tonen, dit is echt leuk om te zien:)
  x

 8. Marikee schreef:

  Heel gaaf gedaan! En hele gave nagellak! :)

 9. Maris schreef:

  Ik wil die orly lakjes ook wel in mijn bezit hebben, hihi. Waar had je die ook alweer vandaan? Ze zijn zoo mooi! Ik zou denk ik door dat lakje die kleurtjes wel vaker dragen. Ik heb best veel lakjes, maar draag ze eerlijk gezegd nooit omdat ik best korte nagels heb. Zo jammer. Jij hebt trouwens erg mooie nagels! :)
  x

 10. Kinga schreef:

  Ah ik ben echt jaloers op jouw nagellak-collectie, haha!

 11. Jennifer schreef:

  Ik vind de bovenste inderdaad echt heel mooi, met mijn zwak voor rode nagellakjes, heb er echt minstens een stuk of 7 ofzo.

  En ik ben ook echt jaloers op jouw nagels. Ik zal mijn eigen stompjes er vaak naar laten kijken zodat ze weten hoe het moet. Wat er nu op mijn vingers zit lijkt echt nergens naar, ondanks dat er wel een mooi lakje opzit.

  Die onderste crackle vind ik ook echt supertof! Ik was van de week ook op zoek naar een crackle lakje, de nieuwe van Essence, maar die heb ik helaas niet gevonden. Maar wit op roze ziet er echt heel cool uit!

  En natuurlijk, mooie foto’s weer.

 12. LOU schreef:

  Ik hou van pasteltinten. Daarom vind ik die lichtgele en lichtblauwe het leukste! :) Lekkere zomerkleurtjes ook!

 13. Samantha schreef:

  Wow, superleuk gedaan ! Zoveel nagellakjes draag ik nog geen eens in een maand. Ik vind de baby blue erg mooi <3

 14. kim schreef:

  Wat leuk zo’n samenvatting, die eerste is erg mooi!

 15. Sharon schreef:

  Wauw vooral de laatste is erg mooi!

 16. Linda schreef:

  I luv de roze/rode! En die gele lacht mij al weken toe, denk dat ik die binnenkort maar eens ergens vandaan ga toveren!

 17. Alice schreef:

  Oh die laatste! Ik vind dat zó leuk! Jammer genoeg kan ik mijn nagels niet lakken, omdat ik kassawerk doe. Dan blijf ik aan het lakken en, dat bedenk ik nu net, volgens mij mag ik dat niet eens. Nou ja, ik vind je nagellakjes heel leuk! Je kunt ook zo netjes lakken, haha.

 18. Tünde schreef:

  Die laatste is leuk inderdaad! En de eerste, erg mooi. Ik heb zelf nooit het geduld m’n nagels te lakken, helaas want het die kleuren hierboven zijn wel heeel vet!

 19. Eline schreef:

  Jee, wat veel! Ik heb al eeuwen geen nagellak meer opgehad :(

 20. Marlous schreef:

  Wauw wat een mooie kleuren! Ik vind racing green echt super mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.