London trip, day 1
23 sep 2012 / Reizen
Ik realiseerde me ineens dat ik nog niet eens iets heb geblogd over mijn tripje naar Londen! Inmiddels weet ik al bijna niet meer wat we daar hebben gedaan joh ;) In juli ben ik dus samen met een vriendin een paar dagen in Londen geweest. Ik was er nog nooit geweest en daarbij had ik ook nog nooit in een vliegtuig gezeten, dus het was een spannende reis! Maar natuurlijk had ik er superveel zin in, en was de vlucht van 3 kwartier een goede ‘oefening’ voor de 10 uur durende vlucht naar Curaçao een maand later ;) Het volgende Curaçao-blogje laat nog even op zich wachten, eerst is het tijd voor mijn (foto)verslag van dag 1 in Londen ;)

Op het vliegveld! We hebben eerst even lekker geluncht voor we het vliegtuig instapten. Voor mij de eerste keer vliegen, heel erg spannend!

Tijdens de vlucht! Uiteindelijk vond ik het vliegen wel meevallen, ik was alleen niet zo’n fan van het opstijgen en van het maken van bochten, als we een beetje schuin gingen. Maar verder ging het helemaal goed ;)

Even wennen aan het andere geld! * Het uitzicht vanaf mijn bed in de hotelkamer. Even bijkomen van de treinreis vanaf het vliegveld voor we weer de deur uit gingen.

De metro in Londen zit echt diep onder de grond! De roltrappen leken wel eeuwig te duren ;) Superhandig trouwens, dat de metro’s precies op het station passen! Hoef je niet zoals in Nederland soms nog een heel eind mee te lopen met de metro voor je kunt instappen…

We hadden de eerste dag eigenlijk alleen maar een middag en een avond, dus heel veel hebben we niet gedaan. We hebben even wat te eten gehaald en zijn gaan zitten (lekker in het zonnetje) aan de rand van Hyde Park. Verder hebben we eventjes rondgelopen en toeristische foto’s gemaakt bij zo’n poppetje dat er stond voor de Olympische Spelen.

*

Verder heb ik niet zoveel foto’s gemaakt de eerste dag eigenlijk! We verbleven trouwens in het Central Park Hotel, gelegen vlakbij Hyde Park en op (hele korte) loopafstand van wel 2 metrostations: Queensway en Bayswater. Superhandig, want de metro ga je zeker gebruiken als je in Londen bent! Het hotel was fijn en viel qua prijs ook wel mee, het kostte ons voor 2 personen 219 pond voor drie nachten. Ik moet eerlijk zeggen dat Londen me eigenlijk nooit echt heeft getrokken, maar nu ik er ben geweest… I love London! Ik vond het een gave, mooie, toffe en fijne stad, en ik ga er zeker nog eens heen! Binnenkort deel 2 van mijn verslag(je)… :)

xoxo2

«
»

27 reacties op “London trip, day 1”

 1. Anja schreef:

  Leuke foto’s! Wil ook graag weer naar Londen nu ik dit zie!

 2. Ise schreef:

  De eerste keer vliegen vond ik ook best spannend haha. Londen trekt mij ook niet zo erg maar misschien dat ik er toch ooit eens heen ga. Omdat iedereen zegt dat het zo leuk is!

 3. Leonie schreef:

  Ik ben toch wel blij dat je de foto’s nu alsnog plaatst. Ik kan nooit genoeg van Londen krijgen, ookal ben ik zelf nog niet geweest (:

 4. Jolien schreef:

  Londen lijkt mij een superleuke stad! Leuke foto’s.

 5. Marjolein schreef:

  Leuke foto’s! Wil ik ook nog graag een keer heen :)

 6. lisanneleeft schreef:

  Ook ik ben laatst voor het eerst naar Londen geweest. Ik vond het heel erg leuk!

  Ik ben benieuwd naar wat je verder allemaal hebt gedaan en gezien :)

 7. Bianca schreef:

  De eerste keer vliegen vond ik spannend!
  Was ook in mn eentje!

  Kijk uit naar de rest van je foto’s!
  (En van Curaçao ook)

 8. Esmay schreef:

  Ah superleuk! Iedereen is ongeveer hooked over London nadat ze er zijn geweest haha!
  Ik ben nu al benieuwd naar dag 2!

 9. Kelly schreef:

  Leuk om te zien zeg!

 10. Debbie schreef:

  Ben er een keer met school geweest lang geleden, maar zou best nog eens terug willen.
  Leuk verslagje.

 11. Anke schreef:

  Metro-systemen, dat is wat ik hier in NL soms toch nog wel mis. Snel, op tijd, vaak en overal.

 12. Jesdiny schreef:

  Leuk!! Ik ben ook een keertje naar Londen geweest maar dat was echt een minitrip. Heb te weinig kunnen zien dus ben extra benieuwd naar jouw foto’s!

 13. Daniëlle schreef:

  Londen lijkt me zo leuk :) Leuke foto’s ook! Volgens mij hangt daar echt een hele fijne sfeer!

 14. Eva schreef:

  Het is echt een heerlijke stad ja! Wil ook erg graag weer een keer terug :)

 15. Glimma schreef:

  Mind the gap!

 16. Marah schreef:

  Leuke foto’s! Ik <3 London!

 17. Suus schreef:

  Londen blijft toch wel 1 van mijn favoriete steden :)

 18. Marikee schreef:

  Tof, ik ben nog nooit in Londen geweest! Lijkt me een hele gave stad! :)

 19. hristina schreef:

  Leuke foto’s! Ik heb nog nooit in Londen geweest. Brits geld is zo mooi!

 20. Harmke schreef:

  Leuke foto’s! Ik wil zo graag een keer naar Londen. Het liefst nog in 2012, haha.

 21. Ilse schreef:

  Tja.. Ik zeg niks haha. Londen is echt GE-WEL-DIG. Kan er niets anders over zeggen.

 22. Kimberly schreef:

  Ik wil echt een keer naar Londen!

 23. Indira schreef:

  Wat leuk dat je daar bent geweest! En wat had je een mooi weer om te vliegen, prachtig uitzicht heb je zo :)

 24. Eline schreef:

  mooie foto’s hoor!

 25. Wendy schreef:

  Ik ben benieuwd naar de rest van je Londen-reis. Ik wil zelf ook nog een keer naar Londen, dus ik heb er misschien nog wat aan ook. ;)

 26. Krabbelpoot schreef:

  Ik was de eerste keer dat ik moest vliegen doodsbang (hoogtevrees) was blij toen we weer veilig in nederland waren :P

  X

 27. Danielle schreef:

  Oooooow how i miss Londen! Ik was er vorig jaar en heb heimwee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.