Ik ga deze zomer…
26 jun 2010 / Dagelijks leven
…naar Parijs! Ik heb het al eerder genoemd, maar ik noem het toch nog een keer. Ik heb er echt zo’n zin in! We (ik en de vriendin met wie ik ga) hebben het eigenlijk nog niet echt gepland, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt. ;) Bedankt trouwens voor de tips over Parijs die ik heb gekregen van jullie, ik zal ze onthouden (nou ja, ik zal ze opschrijven). Meer tips zijn altijd welkom! …(elektrische) gitaar leren spelen! Oh, daar heb ik ook zin in! Nu heb ik natuurlijk gelijk in mijn hoofd zitten dat ik geweldige nummers zal gaan spelen (zoals deze, oh zo fijn nummer), maar dat gaat me zeker nog niet lukken (helaas). Ik heb het geluk dat mijn ouders allebei gitaar kunnen spelen (redelijk, en in ieder geval beter dan ik!) en ook nog eens in het bezit zijn van én een akoestische gitaar én een elektrische (yes!!).

…hopelijk een keertje wat bruiner worden. Op zich vind ik dat niet heel erg belangrijk, maar ik hoor liever niet meer dat ik zo wit ben, of ‘bleek’ zie. Dat heb ik nu wel genoeg gehoord. ;) Ik ben trouwens deze lente volgens mij al sneller bruin(er) geworden dan ooit, dus als het lekker weer blijft (*positiviteit*), moet ik toch een beetje een kleurtje krijgen. :) …genoeg slapen! Ik ben niet van plan elke avond om tien uur in mijn bed te liggen, maar ik moet sowieso een beter ritme creëren. De laatste tijd slaap ik ’s ochtends tot 12 uur uit en ga ik pas slapen rond 3 uur ’s nachts. En daar word ik best moe van, zelfs als ik slaap tot 12 uur. En op zich wil ik best nog wel wat aan mijn dag hebben ;) …eindelijk aan mijn 15-minuten-per-dag-niks-doen (en me dus meer relaxt en minder gehaast voelen) beginnen! Ja, ik weet dat ik het in april al heb geroepen dat ik het zou doen, maar het is er gewoon niet van gekomen. (dat is dus eigenlijk een slap excuus voor het feit dat ik er gewoon geen zin in had) …vooral veel genieten van het leven. :)

xoxo2

«
»

3 reacties op “Ik ga deze zomer…”

  1. Eline schreef:

    Dat laatste vat alles mooi samen! Parijs lijkt me zo gaaf :)

  2. Roy schreef:

    Ik ga deze zomer ook veel slapen. En niet naar Parijs. Dus ik ben best jaloers op jou! :D

  3. Mylene schreef:

    Ik wil ook heel erg graag gitaar kunnen spelen en hopelijk ga ik dat deze vakantie ook leren. Wij hebben hier thuis alleen geen gitaar, dus dat is wel een klein beetje een probleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.