I love… stationery
23 mei 2011 / Shoppen

Opschrijfboekjes, agenda’s, schriften, collegeblokken… ik ben er dol op. Eigenlijk op alles van papier waar je op kunt schrijven, haha. Je kunt je voorstellen dat ik deze superschattige opschrijfboekjes niet kon laten liggen, vooral niet met vijftig procent korting! Goud, roze, schattigheid, een beetje over-the-top maar wel awesome? I love it!

Ik gebruik er nu één om mijn nagellakcollectie in bij te houden, in één ga ik mijn belangrijke wachtwoorden opschrijven (Ik kan het niet allemaal meer onthouden joh! En het is ook handig als ik een wachtwoord weet als-ie er ineens niet meer automatisch staat in Firefox, haha). De andere twee zijn nog even leeg.. maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Ze zijn van Little Diva en ik heb ze gekocht bij een Ako!

xoxo2

«
»

26 reacties op “I love… stationery”

 1. Margrietvw schreef:

  Oh we delen een verslaving:-) Ik heb vandaag nog drie schriftjes en een witte Moleskine gekocht!

  Je blog is heel leuk, ga zo door!

  xx

 2. Joyce schreef:

  Helaas maak ik me ook schuldig aan deze verslaving, van al mijn kladblokken en notitieboekjes zou een hele school gebruik kunnen maken!

 3. Marlous schreef:

  Oh ik houd ook van stationery, ik vind het ook moeilijk om notitieboekjes níet te kopen. Ik heb een blocnote voor lijstjes (to-do lists en paklijstjes maar ook lijstjes met landen die ik nog moet bezoeken of met mijn lievelingsgerechten) omdat lijstjes maken leuk is, een handig boekje voor vanalles, eentje voor quotes, eentje gebruik ik als dummy.. en nu zoek ik nog een notitieboekje dat dik genoeg is (365 of 183 pagina’s) om zelf een one line a day notebook te maken. de datum stempel heb ik al gekocht! (ook iets waar ik van houd: stempels).

  • Alyssa schreef:

   Zo’n one line a day-notebook wil ik ook! Goed idee om die zelf te maken :D
   En inderdaad, lijstjes maken is leuuuk!

 4. Masha schreef:

  Hier zie ik mezelf nou in terug. Al die super schattige hebbedingetjes. Ik heb allemaal leuke schriftjes notitieblokjes die grotendeels nog allemaal leeg zijn. Waar ik al helemaal verslaafd aan ben, dat zijn die reisboekjes, dagboekjes en al die boekjes die allemaal zo speciaal zijn qua inhoud.

 5. Eline schreef:

  Ik ben ook zo verslaafd aan het kopen van dat soort spulletjes. Ik koop ook belachelijk veel pennen, boekjes e.d. En in de helft schrijf ik niet eens!

 6. Juudith schreef:

  Oeee ze zijn echt cuteee

 7. Jennifer schreef:

  Lieve boekjes! Die zijn echt handig, ik heb ook allemaal van die boekjes hier liggen, gewoon omdat ze mooi zijn. Sommigen zijn dan ook echt nog ongebruikt.

 8. Anna schreef:

  Ahh wat een leuke kleine boekjes!

 9. Jolien schreef:

  Ik vind jou foto’s telkens ook weer prachtig hoor ;)

 10. Lisa schreef:

  Wat een leuke notitieboekjes! :D

 11. Harmke schreef:

  Die notitieboekjes zijn super leuk!

 12. Ariska schreef:

  Wat een prachtige notitieboekjes! Ik gebruik er ook een om goede ideeën voor foto’s of blogposts in op te schrijven.

 13. Lisanne schreef:

  Wat ontzettend leuk

 14. Carmen schreef:

  Aaah, wat schattig! Handig, zo’n boekje met je wachtwoorden. Ik heb een bestandje op de computer staan met gebruikersnamen en wachtwoorden. Op zich niet heel slim, want als mijn computer ooit wordt gestolen, kan de dief overal inloggen met mijn gegevens.. Dat ga ik dus maar even veranderen haha :p

 15. Maris schreef:

  Oh, geweldig dat je dit op je blog zet! Ik houd ook zo van opschrijfboekjes (wenslijstjes, dingen die ik moet doen, ideeën voor mijn blog etc). Deze zien er wel heel erg leuk uit! Hoe duur zijn ze? Dat staat er niet vermeld namelijk, hihi. Kijken of ze vrijdag er nog liggen!
  x

 16. Laura schreef:

  Superschattig!

 17. Rianne schreef:

  Ahhh die boekjes zijn echt zó cute!

 18. Lulu schreef:

  Die zijn echt schattig!

 19. Joon schreef:

  Hier ligt mijn huis ook vol met gezellige blaadjes en opschrijfboekjes….en ik blijf ze maar kopen…verslavend!

 20. Marikee schreef:

  Nou zijn deze niet mijn smaak, maar ik ben ook dol op opschrijfboekjes! Ik blijf mooie boekjes kopen, terwijl ik bijna alles toch digitaal doe.

  Hoewel ik wel met mijzelf heb afgesproken dat ik meer op papier ga doen. Ook mijn handschrift een beetje netjes te houden, want dat schiet er nu vaak bij in.. ;)

 21. Naomi schreef:

  Wooow, nog even een reactie! Wat super! Ik ben ook helemaal verslaafd aan ‘stationery’. Schrijfgerei is zo’n kutwoord ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.