4 april 2013
Favorite new accessory
I used to wear a watch all the time, before I went to Curaçao. In my time there I never wore one, because I was practically in the sun all the time, and I wanted to tan all of my arms and not leave the watch-space out ;) When I got back to Holland a nice surprise was waiting for me: a new watch, from Daniel Wellington. It’s such a simple, but very pretty design – I love it! Been wearing it (almost) every day ever since.
008
007

006
005
004

Mine is called the Classic Southampton Lady and it has darkblue, pink and rose-gold details. Despite of these three colors, I feel like the watch goes with pretty much anything – which is a huge plus! I do have to admit I use my phone more than my watch to check the time – but if not to tell the time, the watch makes a pretty perfect fashion accessory!

Do you like to wear a watch? What kind do you have?

xoxo2

TAGS: , , , ,

«
»

18 reacties op “Favorite new accessory”

 1. Ilse schreef:

  Wat een mooi horloge! Staat volgens mij overal bij. Ik heb 2 zilveren horloges, zou graag een rosegouden willen maar ik heb alleen zilveren sieraden dus ik vraag me af of ik ‘m dan ook wel zou dragen..

 2. Marjolijn schreef:

  Ik vind deze echt heel erg mooi! Mooie kleuren en toch zo subtiel! Leuk leuk.

 3. Josianne schreef:

  Wat een ontzettend leuk horloge! Vooral dat gekleurde bandje is echt heel tof :)

 4. Wendy schreef:

  Ik draag eigenlijk geen horloge, omdat ik toch altijd mijn telefoon gebruikte en op mijn vorige werk hingen overal klokken. Waar ik nu werk, is dat veel minder en mis ik het soms wel dat ik geen horloge om heb. Ik vind deze ook erg leuk, alleen ben ik niet zo van het goud. Dat zou ik dan liever in zilver willen.

 5. Annouska schreef:

  Wauw wat een gave horloge. :D

 6. Jorien schreef:

  Ik ben een watch addict, heb ze van allerlei merken en in allerlei kleuren hihi. Die van jou vind ik ook erg mooi!

 7. Kimberly schreef:

  Dat is echt een leuk horloge!

 8. martina schreef:

  mooi !
  ik vind de klok vooral erg mooi!

 9. Marjolein schreef:

  Ik vind ‘m mooi! Ik draag eigenlijk nooit een horloge, vind het maar irritant haha.

 10. Ise schreef:

  Wat ben je nog mooi bruin! Ik vind horloges wel leuk maar draag ze zelf haast nooit.

 11. Charlotte schreef:

  Wauw.
  Prachtig horloge! Ik vind het bandje ook erg gaaf:)

 12. Angelina schreef:

  Ohh super gaaf. Heb ‘m al vaak (en vind ik zelf ook wel mooi) in het bruin gezien, maar deze nog nooit!

 13. Daniëlle schreef:

  Wauw, echt heel erg mooi!

 14. LNNK schreef:

  Ik ben al een tijdje aan het twijfelen over zo’n horloge, vind ze erg leuk.
  Hij staat je goed.

 15. Masha schreef:

  Wauw, love it!

 16. Ellen schreef:

  Oh mooi horloge! Ik heb er zelf eentje van Quartz, daar heb ik laatst ook een blog over geschreven :)

 17. Anja schreef:

  Mooi! Staat erg leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴