Favorieten van de laatste tijd!
4 aug 2010 / Favorieten
Glee Ooit gehoord van de serie Glee? Ik had er wel van gehoord en ik kwam het wel vaker tegen (overal en nergens op het internet), maar had het nog nooit gezien. Laatst besloot ik toch maar eens te kijken hoe ik het vond. Nou, ik vind het leuk! Ik moet toegeven dat ik het vooral kijk door de muziek. Het is eigenlijk een soort van musicalachtige serie, het gaat namelijk over een muziekclub (de ‘glee club’) op een high school. En ja, dat brengt inderdaad ook wel de nodige drama met zich mee, dat is het enige wat ik niet zo leuk vind aan de serie; alle cliché middelbare-schooldrama. Maar tóch kijk ik het en ik kijk het met plezier. Ik ben nooit zo goed in het uitleggen waar een film/serie over gaat, dus ik zou zeggen: kijk eens een aflevering! (of meer) ;)

Chocoladerozijnen Mmm. Tja, wat kan ik hier nou nog meer over zeggen? Ze zijn zó verslavend! Niet erg gezond natuurlijk, vooral als je een zakje chocoladerozijnen in één dag opeet… *schuldig*. Ik denk dat niet meer kopen de beste oplossing is….. maar ze zijn zo lekker! Guitar Hero Is altijd (nou ja, sinds ik begon met het spelen ervan) wel een favoriet geweest, maar laatst speelde ik het na een (best wel) lange tijd weer eens… en kwam er weer achter hoe leuk ik het eigenlijk vind! Het liefst zou ik natuurlijk écht gitaar willen spelen (wat ik van plan ben te gaan leren deze zomer), maar dit is ook super! Wel jammer dat ik al tijden vastzit vlák aan het eind van het niveau Hard. Het nummer dat ik nog stééds niet heb gehaald is Knights of Cydonia van Muse (één van mijn favoriete nummers van Muse!). Jeetje, wat is die moeilijk! Heel frustrerend. Eigenlijk de reden waarom ik het al even niet had gespeeld ;) Maar het spelen van andere nummers zonder ondertussen verder te komen in het spel vind ik ook geweldig. En zo blijf ik ook oefenen, dan haal ik Knights of Cydonia misschien ooit nog. :) Andere favorieten zijn mijn iPhone (mijn abo is eindelijk ingegaan!), nagellak (duh) en het lezen en bekijken van andere blogs. Ik word altijd helemaal blij als m’n bloglovin’ weer volstaat met ongelezen blogs :) (tips voor leuke blogs – je eigen mag ook natuurlijk – zijn altijd welkom!)

xoxo2

«
»

7 reacties op “Favorieten van de laatste tijd!”

 1. Sien schreef:

  Ik ontdekte Glee ook onlangs en ik vind het gewoon superleuk. Het is altijd leuk, vind ik toch, als je liedjes herkent!
  Guitar Hero heb ik nog nooit gespeeld maar lijkt me wel leuk…

 2. Sanne schreef:

  Knights of Cydonia is gewoon een killing nummer. Plug in Baby ook, maar KoC duurt gewoon zo freakin’ lang, ik krijg er kramp in mn handen van haha

 3. Angelina schreef:

  Ik ken het niet? Wel van gehoord maar nog nooit gezien! Misschien toch maar eens doen! ;)

 4. Eline schreef:

  Oh Glee moet ik echt eens gaan kijken!

 5. Stéphanie schreef:

  Ik heb een klein stukje van Glee bekeken, maar ik heb altijd een hekel aan zulk soort muziekseries, films met muziek. Eigenlijk aan alles wat in de buurt van een musical komt is gewoon niets voor mij. Het neppe drama vind ik dan weer wel vermakelijk ;).

 6. Laura schreef:

  Alyssa! Ken je het merk Gosh? Heb er vandaag voor het eerst een nagellakje van gekocht (kleur: miss grey) en hij is en lakt echt prachtig!
  Maar jij als lak-queen ;) zal em vast al kennen zo niet; aanrader!
  Glee klinkt wel leuk, zal het eens opzoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.