Favoriet: de statement-ketting
15 apr 2016 / Kleding & zo, Sponsored

Grote kettingen + ik, da’s een goede combinatie. Ik hou van de zogenaamde “statement-kettingen”. Het maakt een simpele of anders saaie outfit meteen een stuk toffer. Ik heb inmiddels al een redelijke verzameling kettingen, maar mooie nieuwe exemplaren zijn altijd welkom! In de webshop Happiness Boutique mocht ik een statement-ketting uitzoeken. Dat was best een opgave, haha, want er zijn véél mooie kettingen! Uiteindelijk werd het deze geometrische ketting. Ik was er zo benieuwd naar en hij is nog mooier dan verwacht!

Untitled-1
013
019
018
014
005

Ik maakte met deze ketting om zelfs heuse outfitfoto’s, die komen hier binnenkort voorbij! Sinds mijn allereerste outfitpost vind ik het best tof om af en toe een outfit te laten zien! Mijn nieuwe ketting was ook meteen een goed beginpunt voor een outfit, vond ik. Als je net als ik van mooie, opvallende kettingen houdt, is Happiness Boutique zeker aan te raden. :-) Tot 30 mei krijg je 10 procent korting als je voor 19 euro of meer bestelt, daarvoor vul je bij de kassa de code alyssaa in!

xoxo2

 

«
»

3 reacties op “Favoriet: de statement-ketting”

  1. Rowan schreef:

    Wauw mooie ketting! Echt een eyecatcher!

  2. Sabine schreef:

    Heel erg mooi!!

  3. Mariska schreef:

    Ik vind statement kettingen al snel té, maar deze, wauw! Echt enorm mooi. Ik ben onder de indruk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.