Espresso your style!
28 dec 2010 / Nagellak
Oké, ik heb me niet gehouden aan mijn nagellak-koopverbod dat ik mezelf een tijdje geleden weer eens had opgelegd. Volgens mij heb ik vrijwel gelijk (na een week ofzo) alweer nieuwe nagellak gekocht! Mezelf zoiets verbieden helpt duidelijk niet ;) Ik denk dat ik maar gewoon moet minderen, wat eigenlijk ook heb gedaan vanaf het moment dat mijn koopverbod faalde. Alleen een week geleden kon ik het toch niet laten een aantal nagellakjes te bestellen. En deze wil ik natuurlijk aan jullie laten zien ;) De twee in deze post zijn van mijn favoriete nagellakmerk OPI. “Espresso your style!” en “Wing it!”:

xoxo2

«
»

11 reacties op “Espresso your style!”

 1. Saskia schreef:

  Ziet er mooi uit… Ik heb echt bijna geen nagellak..

 2. Kinga schreef:

  Oeh wat een mooie kleurtjes! Ik ben normaal nooit zo van de glitternagellakjes, maar deze zien er prachtig uit!

 3. Marlies schreef:

  Waar koop jij je opi nagellak? Mooie kleur die bruine!

 4. Loes schreef:

  Wauw, echt supermooie kleuren! Ik ben ook echt nagellak-koopverslaafd, ik hou van al die vrolijke kleurtjes :)

 5. Roxanne schreef:

  Oh woow! Vooral die espresso :D

 6. amber schreef:

  Super mooi zeg! :)

 7. Olga schreef:

  Fijne kleurtjes! :)

 8. Chezzelia schreef:

  Hele mooie kleuren!

 9. Laura schreef:

  Die glimmertjes erin maken het mooie kleuren!

 10. Ines schreef:

  Oh twee heel erg leuke kleurtjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.