Delft in details
21 dec 2010 / Fotografie
Inmiddels zijn deze foto’s al bijna oud te noemen (om het een beetje te overdrijven), maar who cares?! Iets meer dan een half jaar geleden ben ik er samen met mijn moeder, een oom en een tante op uit gegaan in Delft, om foto’s te maken. De lunch die we hadden hebben jullie gezien… maar de foto’s van de stad zelf hebben een hele tijd op zich laten wachten, haha. De reden daarvoor? Eerlijk gezegd was ik toen helemaal niet blij met de foto’s die ik die dag had gemaakt… behalve de eet/drink-foto’s. Maar nu ik ze weer eens allemaal doorspit, heb ik zoiets van: wat nou helemaal géén leuke foto’s gemaakt die dag? :)

 xoxo2

«
»

6 reacties op “Delft in details”

 1. Saskia schreef:

  Wauw, wat een mooie foto’s weer! Met een super leuke herinnering…

 2. Juliette schreef:

  Mooie foto’s :)

 3. roos schreef:

  Vooral die laatste vind ik mooi.

 4. Eline schreef:

  Ik ben nog nooit in Delft geweest eigenlijk. Zo te zien is het wel de moeite waard eens te gaan.

 5. Valerie schreef:

  Ik herken alle plekken op de foto’s, mijn oma woont namelijk in Delft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.