Corners of my home & busy times
28 mrt 2011 / Dagelijks leven, Interieur
Ik heb het gevoel dat ik de laatste week een beetje afwezig ben geweest op m’n blog! Het is niet zo dat ik vergeet om te bloggen, maar ik heb het gewoon een beetje te druk om uitgebreid foto’s te maken enzovoort. Ik ben vooral druk met school; tentamens, deadlines van opdrachten en projecten… maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij, toch? Stiekem was het mijn plan om in maart élke dag een blogje online te zetten (of in ieder geval er 31 te maken in maart), maar dat gaat helaas niet meer lukken! Maar goed, voordat dit alleen maar een “zeur/excuses-blogje” wordt…. ;) Ik heb as usual beeldmateriaal om te delen; een paar leuke ‘hoekjes’ van mijn kamer!

Eén van de open vakjes van mijn Expedit-kast (ik heb ‘m 90 graden gedraaid). Met – inderdaad – roze decoraties! De doosjes zijn van de Xenos, de rest van Ikea :)

Dit is soort van mijn “thee-hoekje”, haha. Het is de bedoeling dat er ooit nog zelfgemaakte foto’s in de lijstjes komen, al vind ik mijn dierenkaarten wel heel tof ;) Lijstjes en kunstkaarten zijn Ikea (kaarten zijn er niet meer), de theepot is van Blokker en het theedoosje + het schaaltje (voor je theezakje) heb ik gekocht bij Xenos.

xoxo2

«
»

17 reacties op “Corners of my home & busy times”

 1. Alice schreef:

  Je foto’s zien er zo leuk uit! Ben stiekem een beetje benieuwd hoe je hele kamer eruit ziet, haha. Mooie lichte, uitnodigende foto’s! ^^

 2. LOU schreef:

  Leuuuk! Zou zo in een home magazine passen! :)

 3. Eline schreef:

  Leuke accessoires!

 4. Laura schreef:

  Leuke foto’s weer :D!

 5. Masha schreef:

  As always zien je foto’s er weer super tof uit! Geweldig theepotje <3

 6. Laura schreef:

  De expedit kast blijft leuk he! Mijn huisgenootje gebruikt em als roomdivider, ook erg handig en leuk.

 7. Petra schreef:

  Ik vind jouw foto’s er altijd zo leuk uit zien! Ze geven me altijd inspiratie of zo’n ‘dat wil ik ooook!’-gevoel. Wil je eens een post maken over hoe je kamer er gewoon helemaal uit ziet? Dan kan ik daar eens naar kijken (zie mijn nieuwste blog, haha)

 8. Maris schreef:

  Jij hebt echt een hele mooie kamer, denk ik. Alles is zo mooi wit en roze. Love it. :)
  x

 9. Kinga schreef:

  Ah, ik ben jaloers op jouw kamer man. Echt vet leuk!

 10. Danielle schreef:

  Wat een schattigheid op jouw kamer! Ik zou er zo een kopje thee willen drinken! En ja soms schiet het bloggen er weleens bij in, ik heb dat vooral met andere blogs lezen, maar ik doe nu goed mijn best! ;)

 11. Rosanneke schreef:

  Wat een mooie ‘dromerige’ foto’s, love them!

 12. Quincy schreef:

  Leuke foto’s! Als je kamer er zo helemaal uitziet dan ben ik echt jaloers!

 13. Leonie schreef:

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik je blog een paar dagen geleden tegen kwam en toen bijna alle oude post heb zitten lezen omdat ik ze zo leuk vond! Ik vind je foto’s echt geweldig, je bent erg goed in fotograferen! Ook een schande dat ik je blog nog niet kende, haha. Hele creatieve dingen doe jij met accessoires in je kamer, superleuk! Haha, wat een slijmcomment maar dit wilde ik even kwijt :) Psst, stiekem inspireren je foto’s me echt, en je zelfportretten en layout ook. Oké, nu moet ik echt stoppen, haha.

 14. Carmen schreef:

  Wauwie, jouw kamer ziet er echt moooi uit! Die foto van die aap vind ik grappig haha ^^

 15. Renee schreef:

  Wauw! Echt heel mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.