Can’t live without them
3 jan 2011 / Dagelijks leven, Shoppen
Ik hou van boeken! En dan niet alleen heel veel van het lezen ervan, maar ook gewoon van de boeken zelf. Het papier, de geur… ja, mijn liefde voor boeken is groot, haha. Ik ben vooral fan van paperbacks, die houden zo lekker vast tijdens het lezen. Ik ben geen fan van e-books en e-readers, dat is wel duidelijk ;) Verder lees ik eigenlijk bijna alleen maar Engelse boeken, gewoon omdat ik veel van de Engelse taal hou en het leuker vind lezen. Vandaag ben ik weer eens gaan rondkijken bij de Ako op het station (tja, ik moest toch wachten op mijn trein), en ik verliet de winkel met twee gloednieuwe boeken. Yay!

Of ze ook daadwerkelijk leuk en/of spannend zijn, dat moet ik nog zien (of lezen eigenlijk haha). Ik ben in ieder geval happy met m’n nieuwe leesvoer ;)

Ik heb me voorgenomen om in 2011 minstens 25 boeken te lezen, 25 verschillende boeken die ik nog nooit heb gelezen. Dus van die twee die al op mijn “Gezien & gelezen“-pagina staan, telt er maar één mee met deze vijfentwintig. (ik wil nog even erbij zeggen: ik ben in 2010 begonnen met het lezen van HP3 en ‘m vandaag uitgelezen. niet dat ik al twee hele boeken heb gelezen in drie dagen ;) ) Ik denk dat het me dit jaar – in tegenstelling tot vorig jaar – wel gaat lukken!

xoxo2

«
»

5 reacties op “Can’t live without them”

 1. Chezzelia schreef:

  Die emily barr komt me bekend voor maar weet niet waarvan haha. Leuk, ik ben benieuwd wat je uiteindelijk allemaal gelezen hebt!

 2. Angelina schreef:

  Ik ben zo blij dat jij ook een voorliefde voor boeken hebt haha! Ik heb dankzij jou al heel wat meer boeken aan mijn verlanglijstje kunnen toevoegen. ;) Ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat lezen!

 3. ioon schreef:

  Ik hou juist ontzettend van hardcover. :D Jammer alleen dat die vaak duurder zijn :(

 4. Eline schreef:

  De kaften zien er leuk uit :)

 5. t schreef:

  Engelse boeken zijn altijd fijner! succes met je challenge.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.