Bits of my Sunday #6
10 jul 2017 / Dagelijks leven
Wat was afgelopen zondag een fijne dag! Ik hoefde helemaal niks, dus ik heb vooral gedaan waar ik zin in had. Foto’s maken, lekker pannenkoeken bakken (is inmiddels bijna de standaard in ’t weekend), bloggen, muziek luisteren & op een handdoekje op het gras lezen, met uitzicht op de Dobbeplas. En na het maken van deze blogpost… risotto maken & eten, serie(s) kijken, lezen en lekker op tijd naar bed. Ik zeg: voor herhaling vatbaar. Zie hier een collectie van bits of my Sunday :-)

En als bonus een leuk gifje dat ik maakte… kijk dan hoe mooi & rustgevend:

«
»

2 reacties op “Bits of my Sunday #6”

  1. Madelon schreef:

    Oh dat gifje is inderdaad heerlijk rustgevend! Ik ben een paar keer begonnen aan Cloud Atlas maar ik kom er nog niet echt door heen. Ik ga zo je recensie lezen!

  2. Ise schreef:

    Dat heb je weer mooi in beeld weten te brengen ;) En klinkt inderdaad als een ideale dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.