Around the house
25 nov 2012 / Curacao, Fotografie
Like I said a few days ago, I love just walking around the house (mostly outside though, our inside of the house isn’t that photogenic) and taking pictures of random little things that catch my eye. After I decided to do that more often, I only did it one more time. But I got some nice shots out of it, if I may say so myself :) The light was beautiful, and I found some nice spots to photograph. Here’s a selection :) Zoals ik een paar dagen geleden al vertelde, ik vind het heerlijk om thuis rond te lopen en foto’s te maken van willekeurige dingetjes waar mijn oog op valt. Nadat ik had besloten dat ik het vaker wilde doen, heb ik het nog maar één keer gedaan. Maar ik heb wel wat mooie foto’s gemaakt, al zeg ik het zelf :) Het licht was prachtig en ik heb een paar fijne plekjes gevonden om te fotograferen. Hier is een selectie :)

Isn’t that light combined with the bokeh magical? The last two shots were actually inspired the beautiful bokeh’d shots that fellow blogger (and photographer) Ines takes. (I adore her photography, you should check out her blog) :)

I hereby promise to myself that I will take the time to take pictures (outside of my internship, I mean!) more often, because it makes me happy!

Is dat licht in combinatie met bokeh niet magisch? De laatste twee foto’s zijn geïnspireerd door de mooie bokehfoto’s die mede-blogger (en fotograaf) Ines maakt. (Ik hou van haar fotografie, je moet haar blog eens checken) :)

Hierbij beloof ik aan mezelf dat ik vaker de tijd ga nemen om te fotograferen (naast fotograferen op mijn stage natuurlijk), want het maakt me blij!

xoxo2

«
»

20 reacties op “Around the house”

 1. Miniatuurmensje schreef:

  oh wat een mooie foto’s alweer!

 2. Milou schreef:

  Waauw, zo mooi! Die bokeh foto’s zijn zo vet.

 3. Marlies schreef:

  Oh I like the blurry ones! :) Mooie foto’s weer!

 4. lisanneleeft schreef:

  Ik zeg doen, en dan natuurlijk aan ons laten zien. Ik word er namelijk ook blij van, ik kan altijd zo genieten van jouw prachtige foto’s! :D
  Jij kunt zulke simpele dingen er zo mooi uit laten zien!

 5. Lenneke schreef:

  Wauw! Met welke lens heb je dit gedaan?

 6. Esmay schreef:

  Wat heb je weer práchtige foto’s gemaakt Alyssa!

 7. Anke schreef:

  Oog voor detail, heel mooi!

 8. Masha schreef:

  Pretty pictures!

 9. Marah schreef:

  Prachtige foto’s!

 10. Ilse schreef:

  Aaaahhh, super mooi!!!

 11. Glimma schreef:

  Hoe kan het dat je het voor elkaar krijgt dat je knijpers opeens mooi/boeiend maakt?

 12. Rianne schreef:

  Die tweede!! Wauw :)

 13. Manon schreef:

  Prachtige foto’s!

 14. Heel mooi! Je hebt er oog voor;)

 15. Eline schreef:

  Prachtige foto’s!

 16. Indira schreef:

  Hoe doe je het toch… Zulke mooie foto’s!

 17. Wacca schreef:

  Heel mooie foto’s… De foto met de wasknijper is mijn favoriet! :)
  Kijk al uit naar je volgende reeks foto’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.