An ongoing love
3 aug 2011 / Kleding & zo

Oh oh, het blijkt dus dat als je eenmaal je eerste paar All Stars hebt, je steeds meer gaat willen! In ieder geval, zo is het bij mij! ;) Oké, na mijn eerste paar (gekocht in 2006 schat ik) heb ik jaren geen All Stars meer gekocht… maar dat kwam omdat ik ze vrij impulsief had gekocht (aanbieding, helft v/d prijs, tja..), ze oranje zijn en eigenlijk toch een halve maat te groot. Anyway! Een aantal maanden geleden kocht ik mijn lage, zwarte in precies de goede maat (lang leve de halve maten bij Converse) en sindsdien wil ik meer! Ik heb ook al witte en lichtgele, en nu behoren deze lichtblauwe ook tot mijn ‘collectie’:

I love them! Ik kocht ze bij de Front Runner (nog nooit eerder wat gekocht daar!), ze waren 49,95 in de sale.

Ben jij ook All Stars-fan? Of zijn ze niet zo jouw ding?

xoxo2

«
»

48 reacties op “An ongoing love”

 1. Lauradenkt schreef:

  Oeeh leuk zeg! Ik heb All Stars gehad, maar ik vind ze niet heel lekker lopen (omdat ze nogal plat zijn), dus daarom draag ik ze niet meer. Maar ik vind ze er wel leuk uit zien :)

 2. Annemijn schreef:

  Ik ben fan! Ik heb nu gewoon basic zwarte maar ik zoek nog naar de perfecte kleur groen voor nieuwe lage allstars :)

 3. Laura schreef:

  Jeej, All Stars! Ik koop altijd basic kleurtjes: lage grijze, die witte die jij ook hebt, en lage witte met een witte rand. Maar zo’n kleurtje is ook wel een keer leuk

 4. Eline schreef:

  ik heb er ook :D super all stars !

 5. Aranka schreef:

  Gaaaf! Ik heb de donkerblauwe daarvan :D

 6. Tamara schreef:

  Ik ben ook fan van all stars, meestal loop ik ze helemaal stuk. De licht blauwe zijn echt mooi! Ik heb zelf grijze all stars

 7. Suzanne schreef:

  hmm… ik vind ze wel leuk als basic, maar meer uit praktische redenen dan dat ik ze nou zo leuk vind

 8. Esmay schreef:

  Deze zijn zo lekker vrolijk :D
  Ik heb een paar zwarte, wel van die neppe, maar ik wil nog echte witte.

 9. Nathalie schreef:

  Ik had jaren geleden een paar in smurfenblauw. Maar ik vind dat ze mijn voeten groter laten lijken, dus ik draag ze al heel lang niet meer. Maar vind ze zeker leuk staan bij anderen :) Mooie heb je gekozen!

 10. Charlotte schreef:

  All Stars zijn fantastisch ^^,
  wil ook de officiële all star heels. Die zijn ook briljant.
  E idd de maten zijn ook super handig, past áltijd!
  (en aaaalle kleurtjes wil ik) ;)

 11. Saskia schreef:

  Vroeger liep ik er áltijd op. Had altijd de zwarte. Tegenwoordig zijn het niet meer mijn soort schoenen.

 12. Rianne schreef:

  Oephf! Ik leef op allstars! ^^ Pas nog nieuwe blauwe gekocht en mijn zwarte zijn helaas (!) bijna kapot :(

 13. Aleida schreef:

  All Stars rules! Ik heb 3 paar

 14. Laura schreef:

  Oew wat een mooi kleurtje!
  Ik wil ze ooit ook nog eens kopen, maar ze zijn zo duur helaas!

 15. Marlous schreef:

  Ik kocht mijn eerste paar in groep 7 ofzo. Daarna heb ik nog 3 andere paren gekocht, maar tegenwoordig draag ik eigenlijk geen all stars meer. Ik heb het nu vooral met vans, zit nu aan mijn derde paar en voor de herfst wil ik graag een nieuw paar aanschaffen..

 16. Rowan schreef:

  Wauw ik vind ze echt mooi!

 17. Ja, ik wil nog heel graag de creme kleurige!

 18. Kimetc schreef:

  Jaa, All Stars! Ik wil nog steeds heel graag de lichtgele, haha. Of anders een ander pastelkleurtje: deze of roze ofzo.

 19. Marijke schreef:

  Ik ben ook echt fan, maar heb maar 2 paar.
  Gewoon de oldschool modelletjes, een wat hoger paar en een wat lager paar net zoals die van jou.

  Zou nog wel heel graag de witte variant willen hebben!

 20. Sabine schreef:

  Ik heb drie paar All Stars, maar draag ze eigenlijk niet meer sinds ik Vans ben gaan dragen… Vind dit kleurtje wel erg leuk!

 21. Anna schreef:

  Oh, die blauwe kleur is echt geweldig! Zelf ben ik stiekem ook een Allstar-addict.

 22. Suzanne schreef:

  I love them! Lang geleden kocht ik regenboog, hoge normale all stars. Later ruilde ik die in voor lage zwarte. En nu wil ik al heel lang witte en die blauwe van jou. Maar soms toch te duur… Maar I adore them!

 23. Petra schreef:

  Ik heb zwarte hoge (al 3,5 jaar, voor €60) en rode hoge (ongeveer 2 jaar, €42,50) en lage groen/blauwe maar ik weet niet of dat echte zijn..

 24. Claire schreef:

  Heerlijk he allstars, je zou echt voor bijna iedere outfit een bijpassend paar kunnen kopen!

 25. Marikee schreef:

  Ik hou van Allstars! Deze blauwe vind ik ook erg leuk! :)

 26. Marjolein schreef:

  Tof, leuk kleurtje! Ik had All Stars maar bij mij gingen ze steeds super snel kapot en ik kan er niet echt lekker op lopen, dus koop ze niet meer. Wel soms nepperds voor in de zomer ^^

 27. Masha schreef:

  All-Stars <3 Love them!

 28. Laura schreef:

  Ik geloof dat ik… *telt*… 5 paar all stars heb gehad en ze zijn behoorlijk goed gedragen als je ziet hoe versleten ze zijn. Maar sinds ik vans heb ontdekt ben ik daar eigenlijk veel enthousiaster over. Vans hebben een veel betere zool dan all stars dus lopen veel fijner vind ik. Wie weet ontdek je die ook nog eens ;)

 29. Eline schreef:

  Wat een leuke kleur! Ik heb drie paar All Stars

 30. Linda schreef:

  Dit is echt een leuk kleurtje! Ik ben ook een trouwe All Stars fan. Ik loop altijd op een paar tot er gaten in beginnen te komen (duurt meestal ong. een jaar) en dan koop ik nieuwe en dat al zo’n 6 jaar lang. Het fijne is ook dat je ze gewoon in de wasmachine kunt duwen.

 31. Kelly schreef:

  Ik ben ook fan van allstars en daarom heb ik ook al meerdere paren! Deze blauwe zijn erg schattig!

 32. Chezzelia schreef:

  wat een leuk kleurtje! ik heb er nu 2 en wil er meeeeer haha

 33. Carmen schreef:

  Ohhhh, dat is echt een heel leuk kleurtje! Ik vind All Stars leuk, maar niet heel bijzonder. Ben zelf meer van de Vans, hoewel tegenwoordig half Nederland ook daarin loopt…

 34. Joyce schreef:

  Een paar zwarte zal ik de herfst mee trotseren, dat heb ik me voorgenomen :D

 35. Ilse schreef:

  Ik ben jaaaaaren All Stars fan geweest, ik heb eigenlijk altijd de grijze badstofversie gehad omdat die lekker los waren en niet zo stijf als de ‘normale’. Ik droeg jarenlang alleen maar All Stars maar op de een of andere manier ben ik er allergisch voor geworden ofzo, waardoor ze echt een uur in de wind stonken. Dus heb ik ze de deur uitgedaan, helaas..

  Maar oh, wat zijn de blauwe schattig! Me wants!

 36. Maris schreef:

  Ik heb donkerblauwe All Stars. Ergens diep onderin mijn la liggen nog jongens All Stars, haha. Perongeluk verkeerd gekocht en ook in een verkeerde maat en in de sale, haha. Die blauwe zijn echt leuk!

 37. Ariska schreef:

  Aah, die wil ik <3. Ik heb zelf vier paar allstars maar allemaal hoge. Een paar lila, een paar rode, een paar jeansstof (met een leren allstarmerkje) en een paar witte.

  Okee, ik ben verliefd op deze schoenen.

 38. Angelina schreef:

  Prachtige kleur! Ik heb zelf ook drie paar All Stars, in drie verschillende maten en alle drie zitten ze nét niet.. Maar ik ga nog eens weer een poging wagen, voor witte of grijze! ;)

 39. Olga schreef:

  Ik heb meer neppo’s dan echte, maar die vind ik net zo leuk. Ik heb al jaren geen echte meer gekocht, omdat ik meer van de hakken ben. En de namaakschoenen zijn nooit duurder dan 10 euro, wat ook wel lekker is natuurlijk :)

 40. 77235 schreef:

  die zijn cute!

  ik heb sinds 2002 een lichte verslaving – heb 32 paar…dat was heel leuk toen ik moest inpakken voor een half jaar australie :’)

 41. Dilan schreef:

  love converse! especially the white ones..

 42. Caithlin schreef:

  Ik heb inmiddels vier paar all-stars.. So yeah, I know what you mean!

 43. Sophia schreef:

  Ik ben echt all star fan!! Ik ken deze alleen helemaal niet. Ik wil ze ook!!

 44. nobravery schreef:

  Oh, wat zijn ze nog mooi als ze nieuw zijn, dat nieuwe, kraakheldere katoen… Ik heb 5 paar haha, waarvan 1 paar doorgegeven en ik 1 paar niet meer pas… Heb ze gekocht verspreid over 8 jaar, dus dat mag wel vind ik!

 45. Lianne schreef:

  Ooooh Allstars <3 Ik had vroeger een roze paar met bloemetjes, die heb ik echt gedragen tot de gaten erin vielen..nu heb ik ze helaas niet meer, kan ze niet echt aan naar mijn werk en nu draag ik vaker hakken!

 46. Ariska schreef:

  Mooie nieuwe lay-out!

 47. […] ik laatst op Alyssa haar blog was, werd ik spontaan verliefd op haar lage lichtblauwe All Stars, en die heb ik […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.