A true Pisces
13 nov 2012 / Creatief, Overig

Ik ben zo iemand die elke dag braaf haar horoscoop leest. Al moet ik toegeven dat ik in de meeste dagelijkse horoscopen niet geloof (maar het is leuk om te lezen!), maar dat je sterrenbeeld veel over je kan zeggen als persoon, daar geloof ik heilig in. Ik ben geboren op 20 maart, wat mij (net op het randje) een Vissen maakt. En steeds als ik iets lees over mijn sterrenbeeld, denk ik: ja, dat ben ik. Een paar uitspraken over Vissen (Pisces in het Engels) die ik interessant vond heb verzameld en gephotoshopt. Mede-Vissen, herkennen jullie jezelf hierin?

 Ik ben me er ook wel van bewust dat deze uitspraken vrij algemeen zijn en natuurlijk op iedereen van toepassing kunnen zijn! Desalniettemin blijf ik naar mijn idee een echte Vissen. Oh, en blijf ik trouw mijn horoscoop volgen ;)

Geloof jij dat je sterrenbeeld veel over jou zegt?

xoxo2

«
»

19 reacties op “A true Pisces”

 1. Anke schreef:

  Haha, ik ben precies zo, lees ook altijd mijn horoscoop en geloof ook echt wel dat het iets over je kan zeggen. Heb zo’n boekje waar het voor iedere dag van 2012 in staat. Klopte haast niks van, maar blijft toch leuk! Ben zelf trouwens een typische kreeft ;) Die hebben overigens ook moodswings, dus daarin herken ik mij als niet-Vissen ook in, haha!

 2. Emilia schreef:

  Wat grappig dat je altijd je horoscoop leest! Ik check het niet elke dag, maar als ik het in een tijdschrift zie staan vind ik het wel altijd even leuk om te lezen.
  Die voorspellingen komen bij mij nooit uit, maar de eigenschappen van m’n sterrenbeeld herken ik wel veel in mezelf terug. X

 3. Sylvia schreef:

  Ik ben een stier en wat ik hier tegenkwam (-> http://www.urbanlotus.nl/sterrenbeeld-stier.html) klopt vrijwel allemaal. Het enige wat ik niet in mezelf herken is het stukje over het manipuleren van familierollen en het overdreven bezitterig zijn ;)

 4. Angelina schreef:

  Haha ik lees het ook altijd en soms, heel soms, klopt het precies haha. Ik ben alleen geen vissen, maar je hebt het wel leuk gemaakt zo! ;)

 5. Charlotte schreef:

  Wat leuk om te lezen!
  Dat gevoel met sterrenbeeld heb ik dus ook precies, ik geloof er niet in maar het klopt atijd wel.
  Zelf ben ik Steenbok maar mijn vriendin is Vissen en zelfs deze zinnetjes kloppen! hihi
  xxx

 6. Bodine schreef:

  Ik ben Vissen, ik kan me alleen niet vinden in ‘pisces run away’. Ik doe eigenlijk alles behalve, haha. Maar dat kan ook door mijn combinatie met het Chinese sterrenbeeld Aap komen ;)

  Ik vind mijn horoscoop altijd wel leuk om te lezen, maar mijn grootste interesse ligt meer in de karaktervorming door de combinatie met het Chinese sterrenbeeld, dat vind ik gewoon grappig :) Want zo zie je ook opeens dat (hoewel we natuurlijk allemaal weten dat niemand hetzelfde is) de ene Vissen de andere niet is.

 7. Ise schreef:

  In veel van deze dingen herken ik mezelf ook wel, terwijl ik tweelingen ben. Ik ben er eigenlijk nooit zo mee bezig geweest.. Heb je wel leuk gemaakt!

 8. Esmay schreef:

  Aah ik hou ook van horoscopen hoor haha!

 9. Yak Man schreef:

  dat soort dingen lezen is altijd zo leuk! En je layout is leuk :o

 10. Masha schreef:

  Ik lees de horoscopen alleen in tijdschriften en dan klopt er meestal geen bal van, maar dit soort algemene dingen zijn misschien wel waar… Ik ga het snel opzoeken!

 11. Anja schreef:

  Hier ook op 20 maart geboren en randje vissen dus! Herken mezelf wel vaak in mn horoscoop. En dan niet doe dagelijks in de krant staat maar wel de algemene omschrijvingen.

 12. Marije schreef:

  Ik lees hem niet zo vaak, maar het is wel grappig dat de algemene omschrijvingen redelijk overeenkomen. Ik ben ook op het randje Vissen, maar dan in februari en niet in maart en eigenlijk slaan deze plaatjes allemaal op mij.

 13. Myrthe schreef:

  Ik wil eigenlijk niet in sterrenbeelden geloven, maar de meeste kenmerken van een steenbok bevat ik echt in de allergrootste mate mogelijk. Dus. Eigenlijk, geloof ik wel een beetje ja.

 14. Annouska schreef:

  Ik lees niet zo vaak mijn horoscoop en als ik het doe dan meestal omdat ik niks te doen heb. Ik geloof zeker in de eigenschappen van een horoscoop.

  Ik ben namelijk een stier en die staan bekend als koppig, sociaal, nadenkers en een tikje onzeker. Dingen die absoluut bij mij passen.

 15. Indira schreef:

  Dat is het ‘gemene’ aan horoscopen. Het is zo algemeen dat het vrijwel altijd bij je past! :P

 16. Saar schreef:

  De horoscopen in tijdschriften geloof ik niet. Wel horoscopen die op je geboortedatum zijn getrokken.

 17. Mylène schreef:

  Ik denk ook wel dat het iets zegt, je sterrenbeeld. En ook al zijn horoscopen nep, soms is het inderdaad wel leuk om ze te lezen.

 18. Marleen schreef:

  Haha dit klopt bij mij wel aardig! Ben vissen van 26 februari en twee maanden te vroeg geboren… XP toch vaak veel overeenkomsten met horoscopen van vissen haha

 19. Wendy schreef:

  Ik heb al heel lang niet meer gekeken naar een horoscoop van mij. Maar wat je zegt: als ik de karaktereigenschappen van een tweeling op een rijtje zie, dan denk ik vaak wel: ja dat ben ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.