A space cadet & a galaxy girl
19 mrt 2011 / Nagellak

Toen ik dit aparte lakje vorig jaar voorbij zag komen op allerlei nagellakblogs wist ik het eigenlijk al: deze wil ik ooit in mijn bezit hebben! Ik vond ‘m in mijn favoriete eBay-shop en twee weken geleden besloot ik ‘m uiteindelijk te bestellen, samen met nog een lakje uit dezelfde collectie. En nu heb ik ‘m, yay! Ik vind het echt een geval van “zo lelijk dat het mooi is”, haha. Hij heet “Space Cadet” en hij is van het merk Orly.

De andere die ik erbij kocht is uit dezelfde collectie en heet “Galaxy Girl”. Het is er ook een met zo’n apart duochrome-effect, maar dan met rood/paars en turkoois/blauw. Heel mooi! Deze was me eigenlijk nooit zo opgevallen, maar uiteindelijk vind ik deze zelfs mooier en toffer dan de “lelijkmooie”!

Dit zijn de eerste nagellakjes die ik van het merk Orly heb, en ik moet zeggen: ik vind ze heel fijn lakken! En wauw, wat zijn de potjes groot zeg. Er zit gewoon 18ml in… en ik vond mijn OPI-lakjes met hun 15ml al heel groot!

Wat vinden jullie? Mooi, lelijk… of lelijkmooi? ;)

xoxo2

«
»

18 reacties op “A space cadet & a galaxy girl”

 1. Marlies schreef:

  Lelijkmooi! Maar niet voor mezelf! ;)

 2. Floor schreef:

  Ah, jaloers! Ik wil Space Cadet heeeeel graag, omdat hij zo mooi van lelijkheid is :D

 3. Nancy schreef:

  Aah die wil ik ook :D!

 4. Myrthe schreef:

  Lelijkmoooooi!

 5. Desiree schreef:

  Wat een aparte kleuren!

 6. Ariska schreef:

  Mooi, ik ben echt verliefd op de Orly collectie!

 7. Kim schreef:

  Ik denk niet dat ik het zou dragen, maar om te kijken zijn ze wel leuk! =)

 8. Laura schreef:

  Oeww mooi <3!

 9. kim schreef:

  Ik zou ze zelf niet snel dragen, iig de eerste niet, maar dat komt omdat ik niet zo van goudtinten hou haha.

 10. Jolien schreef:

  Heel mooi, ik wil ook graag een soortgelijk lakje. Catrice komt eraan met eentje dat mij wl gaat bevallen geloof ik, ’t heet I wear my sunglasses at night dacht ik.

 11. Evelien schreef:

  gaaf! Ik vind de onderste het mooiste!

 12. Carmen schreef:

  Lelijkmooi en mooooi haha!

 13. Ilse schreef:

  Lelijkmooi en ontzettend mooi hahaha.

 14. LOU schreef:

  Die bovenste vind ik niks, maar die onderste vind ik wel grappig. Leuk voor een feestje.

 15. Bloos schreef:

  Supermooi! Ga ik zeker is kopen (als ik geld heb.. haha)

 16. Marlous schreef:

  ik vind de bovenste niet zo, beetje olie kleur. maar de onderste vind ik wel heel mooi!

 17. Maris schreef:

  Ik vind ze beide prachtig! Wauw, wat een toffe kleuren zijn het zeg! :)
  x

 18. Marikee schreef:

  Space Cadet = lelijkmooi.
  Galaxy girl = prachtig!!

  ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.