A peek into my home
27 aug 2013 / Interieur

Ik wil jullie heel graag mijn hele apartement laten zien… maar wel pas als ik mijn muren heb geverfd! Tot op heden heb ik daar nog geen tijd voor gehad (en ik was het nog niet helemaal met mezelf eens over de kleuren, haha), dus een “home tour” laat nog even op zich wachten. Maar ik laat jullie graag details & decoratie uit mijn appartement zien!

007
006 2

008
018
005 2
011
009 2

Ik ben echt verliefd op mijn spiegelende ladekastje ♥ Vooralsnog heb ik er nog geen duidelijkere foto van (al kun je ‘m hier wel iets beter zien), maar dat komt natuurlijk nog! De letters die je op de eerste foto ziet, dat zijn drukletters (die vroeger ook daadwerkelijk zijn gebruikt!) die ik op mijn stage van twee jaar terug mocht uitzoeken. Zo leuk dat ik precies de letters van mijn naam kon maken!

Oké: eigenlijk ben ik gewoon verliefd op alles in mijn appartement!

xoxo2

«
»

33 reacties op “A peek into my home”

 1. Ziet er heel mooi uit! En je maakt prachtige foto’s!

 2. Martina schreef:

  Leuk om te zien!

 3. Yolande schreef:

  Leuk! Jij maakt altijd echt mooie foto’s!

 4. Miranda schreef:

  Super mooi. En wat een prachtige foto’s.

 5. Nieke schreef:

  Heel leuk om te zien en prachtige foto’s ook weer!

 6. Anouk schreef:

  Leuk artikel en prachtige foto’s!

 7. Laura schreef:

  Heb je blog vandaag ontdekt door het artikel van byaranka. Wat een prachtige foto’s maak je zeg! Heel leuk om naar de te kijken en mooi interieur heb je. x

 8. Ann schreef:

  Mooi! Ben nieuwsgierig geworden naar het totale plaatje :)

 9. Nuria schreef:

  Wat leuk!! Die blusher van de hema gebruik ik ook :)

 10. carola schreef:

  Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar het geheel!

 11. Masha schreef:

  Zooo mooi! Dat Q&A boekje heb ik gekocht naar aanleiding van de blogpost die je erover had gemaakt, geweldig boekje!

 12. Lotte schreef:

  Ziet er goed uit. Je maakt me nieuwsgierig naar het totaal overzicht. ;)

 13. lonneke schreef:

  oh wauw, wat onwijs mooi zeg!!
  Ik ben verliefd op je blog, echt waar hij is zo mooi! Wat voor instellingen gebruik jij op je je camera bij deze foto’s ? Dat ze zo mooi helder zijn enzo? Ik heb zelf ook een 50 mm lens maar twijfel altijd een beetje over de instellingen.
  Liefs lonneke

 14. Jildou schreef:

  Die foto’s. Echt. Geweldig!

 15. Dita schreef:

  Wauw, mooi hoor en je foto’s zijn weer prachtig!

 16. Bychristiana schreef:

  Fijne foto’s! Ik heb er van genoten;-)

 17. annouska schreef:

  Oeh I really like..

 18. Michelle schreef:

  Ziet er veelbelovend uit, erg leuk!! Ben benieuwd naar je volledige tour!

 19. Josianne schreef:

  Wat maak jij toch prachtige foto’s, werkelijk waar.

 20. Wendy schreef:

  Bekend kastje waar je tegen aan zit. Wij hebben er daar ook twee van. ;) Ziet er leuk uit zo die foto’s. Ik kan altijd zo jaloers worden op zulke foto’s. Alsof het regelrecht uit een woonmagazine komt. Dat wil ik ook! :)

 21. Anne schreef:

  Ooh ik ben zo benieuwd naar een hele hometown ;-) Deze peek ziet er al zo fijn uit!

 22. Kimberly schreef:

  Ik vind jouw appartementje er zo leuk en gezellig uitzien! Het heeft echt een leuke sfeer :D

 23. Dionne schreef:

  Ziet er heel mooi uit!

 24. Mandy schreef:

  Dát ziet er gezellig uit!
  Leuke blog ook, ik kende je nog niet!

 25. Dhini schreef:

  wat prachtig huis en fotos

 26. Evey | Style Spy schreef:

  Mooie items en werderom prachtige foto’s. Zo jaloers haha!

 27. Hele fijne items in je interieur, mooi!

 28. LNNK schreef:

  Wat een mooi plekje heb jij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.