A few random things I love
13 jul 2011 / Favorieten

Nagellak van OPI! Dit is echt mijn favoriete merk ooit. Niet alleen lakken ze geweldig, ze bestaan ook nog eens in alle kleurtjes die je je maar kunt bedenken. De drie op de foto zijn uit de Pirates of the Caribbean-collectie, van links naar rechts: Sparrow me the Drama, Skull & Glossbones en Stranger Tides (mijn favoriet).

Superfijn product! Lekkere dikke textuur, ruikt héérlijk en m’n huid wordt er zacht van. Idealer kan niet, toch? ;)

Niet alleen is alles wat met Sex and the City te maken heeft mijn favoriet, maar eigenlijk gewoon Engelse chicklits in het algemeen! Als ik een keer tijd over heb op een station met een Ako, dan kun je me daar vinden… bij de Engelse boeken. Sowieso spreken chicklits me altijd aan, maar vooral als ze roze met goud zijn, haha! Ik heb ‘m nog niet gelezen, ben erg benieuwd!

Een nieuwe favoriet: zwarte eyeliner van Catrice. Mijn échte favoriet blijft toch die van Bourjois die ik in deze blogpost liet zien, maar aangezien die vrij duur is, heb ik nu maar voor een wat goedkopere gekozen. En deze is ook heel fijn!

xoxo2

«
»

23 reacties op “A few random things I love”

 1. Angelina schreef:

  Mooie nagellakjes!! En dat boek wil ik ook nog graag, ben benieuwd hoe die is. ;)

 2. Ilja schreef:

  Me loves it tooo ♥

 3. Dana schreef:

  wouw waar koop je die nagellakjes ??

 4. Judith schreef:

  leuk om dit te zien!x

 5. Charlotte schreef:

  Tof! Waar komt dat Palmers vandaan? Verpakking ziet er wat goedkoop uitbmaar dat zijn vaak de betere producten ^^,

 6. Lisanne schreef:

  Wat maak je toch een prachtige foto´s!

 7. Charlotte 2.0 schreef:

  Jouw foto’s zijn echt zo mooi van kleur en scherpte en alles :)

 8. Masha schreef:

  OPI <3 Ik hou ook van engelse chicklits, leest zo lekker weg! Mooie foto's weer!

 9. Ariska schreef:

  Mooie lakjes, ik heb zelf eigenlijk vooral Catrice en Hema in mijn geweldige uitgebreide stash van misschien wel twintig (waarschijnlijk minder) lakjes. Ooit hoop ik ook om een keer een Opi lakje te bezitten, maar ik vind ze een beetje duur voor nagellak ;) Oooit…

 10. Laura schreef:

  Ik heb altijd de zwarte eyelines van catrice en ben er onwijs tevreden mij! Heel fijn penseeltje en doet het goed dus niks te klagen. SATC boekje lijkt me leuk. Lees meestal nederlandse chicklits maar zal weer eens naar engels gaan pakken.

 11. Jaaaa, Palmer’s! Zo lekker:)

 12. Esmay schreef:

  Wat maak je prachtige foto’s!
  Mooie blog ook trouwens! Ik ga ’s even verder kijken!

 13. Aleida schreef:

  Oh help, wetende dat ze op Ebay te kopen zijn, zal ik zeker veel tijd kwijt zijn aan Ebay, helaas. ;)

 14. Aranka schreef:

  Wat een prachtige foto’s weer! Dit is nou echt zo een geniet blog met foto’s. Ik hou echt van OPI lakjes :D

 15. Marjolein schreef:

  Oh Alyssa die eerste foto is echt liefde!

 16. Joyce schreef:

  Wat een heerlijke favorieten, OPI lakjes en de Catrice liner staan nog steeds op mijn to test list.

 17. Eline schreef:

  Ik heb ook een heel fijne creme van Palmers! En dat boek is echt leuk.

 18. charlotte schreef:

  Hoi Alyssaaaaa :)
  Prachtige foto’s alweer maar ik vroeg me af waar je het boekje vandaan hebt?
  I love SATC thingsss :)

 19. Ellen schreef:

  Je maakt echt super mooie foto’s <3 en wil ook nog steeds eens OPI uitproberen! :)

 20. […] had deze dag eyeliners (waaronder die uit deze post) getest, vandaar de streepjes op mijn hand op de tweede foto ;) Het rokje is van de H&M, de […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.