7 songs I will love forever
20 jan 2014 / Favorieten, Lijstjes

Het is denk ik geen onbekend feit dat ik van muziek hou… en soms gewoonweg verliefd ben op bands, artiesten, albums en/of nummers. De enige tijd dat ik geen muziek luister is als ik slaap, of als ik hardloop (wonderbaarlijk genoeg vind ik het heerlijk om in stilte te rennen). Ik heb in mijn Spotify een playlist met mijn all-time favorite nummers, diegene die ik nooit zat word. Binnen die playlist zijn er weer nummers die mijn favoriet zijn: de nummers waar ik ál-tijd naar kan luisteren en waar ik keer op keer zó van geniet. (op willekeurige volgorde)

Dire Straits – Brothers in Arms

Wat een geweldig heerlijk nummer is dit. Puur genieten! Heerlijk gitaarspel. Hier kan ik echt geen genoeg van krijgen!

Van Halen – Dreams

Dit is voor mij echt zo’n motiverend nummer en heerlijk om met mee te zingen! ;)

30 Seconds To Mars – From Yesterday

Vanaf het eerste moment dat ik dit nummer hoorde (dat was in 2007), was ik verkocht. Ik zie het niet gebeuren dat ik het ooit zat word.

The Killers – When You Were Young

There’s just something about this song… Niet alleen vind ik ‘m heerlijk om naar te luisteren, maar het is ook een mijn favoriete nummers om te spelen bij Guitar Hero (note to self: weer eens spelen!).

Keane – Silenced By The Night

Wat kan ik zeggen? Het spreekt denk ik voor zich dat ik dit ook een supernummer vind!

Queen – Don’t Stop Me Now

Dit is zo’n lekker vrolijk powernummer! Ik kon bijna niet kiezen tussen alle Queen-nummers waar ik van hou… Innuendo en Bohemian Rhapsody (klassieker) vind ik bijvoorbeeld ook geweldig.

Marc Cohn – Walking in Memphis

Gewoon een heel erg fijn nummer om naar te luisteren. En om met mee te zingen!

Moeilijk om te beschrijven waarom ik juist zoveel van deze nummers hou! Melodie, tekst, betekenis, instrumenten, muziekstijl… het helpt allemaal mee. Maar het is vooral altijd een gevoel dat een nummer me geeft, waardoor ik er zo van ga houden. Een soort geluksgevoel. Een gevoel dat ik niet zo goed kan beschrijven. Wat in ieder geval duidelijk is: ik hou van muziek en nog meer van deze zeven nummers. Naar welke nummers zou jij wel voor altijd kunnen luisteren? (En wat vind jij van mijn favorieten?)

xoxo2

TAGS: ,

«
»

18 reacties op “7 songs I will love forever”

 1. Charlotte schreef:

  Prachtige liedjes! Walking in Memphis is zo mooi. Ik vind counting stars van onerepublic erg leuk <3

 2. Michelle schreef:

  Meeste van jouw favorieten kende ik eigenlijk niet, maar ze klinken allemaal heel leuk. Mijn favoriet is Who run the world van Beyoncé en eigenlijk nog wel meer liederen van haar en ook van Shakira. Als die worden gespeeld zit ik gelijk in de vibe. Ook Dog Days are over van Florence & The Machines vind ik een prachtig nummer. Makes me happy to listen to it.
  Xx

 3. Sas schreef:

  Mooie liedjes!

 4. martina schreef:

  die van queen vind ik ook altijd tof!

 5. Marissa schreef:

  Mooie liedjes! Ik ben zelf ook gek van Queen en 30 Seconds to Mars. Maar van Halen is ook heel mooi!

 6. Ilse schreef:

  Jaaaaa, Queen! Mijn favoriet van Queen is uit Bohemian Rapsody het stukje van ‘Mama, just killed a man, put a trigger against his head, pulled the trigger now he’s dead’. En mijn all time favorite liedje is ‘Flying Without Wings’ van Westlife. :)

 7. Fabiënne schreef:

  Aah super goede nummers!

 8. Sara schreef:

  Heerlijke nummers! Muziek zoals in de jaren 70 en 80 kunnen ze nu nooit meer maken :)

 9. Floor schreef:

  Wat een heerlijke nummers! Brothers in Arms en Don’t Stop Me Now zijn ook twee van mijn favorieten. Op dit moment ben ik ook gek van Train in Vain van The Clash, op de een of andere manier wordt ik daar heel vrolijk van.

  • Alyssa schreef:

   Awesome, een mede-lover van die nummers :D Haha! Ik heb even geluisterd naar dat nummer van The Clash, wat een fijn vrolijk nummer! Word er ook vrolijk van :-)

 10. Linda schreef:

  30STM en Queen ;D yaay

 11. Rianne schreef:

  30 Seconds to Mars, the Killers en Keane zijn ook favorieten van mij! Blijft goed :)

 12. Nuria schreef:

  Mooie nummers en ik begrijp het gevoel dat je erbij krijgt!

 13. annouska schreef:

  Ik ken er maar een paar zo op het eerste gezicht, maar toen ik ze ging luisteren kwamen ze mij allemaal bekend voor. Mooie nummers!!

 14. […] to Brothers in Arms van Dire Straits. Ik kan er geen genoeg van krijgen, zo’n fantastisch nummer vind ik […]

 15. Inez schreef:

  Beste lied dat Queen ooit heeft gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.