10 x toffe (gratis) lettertypes
7 jan 2016 / Blog + design

Lettertypes zijn niet geheel onbelangrijk op het gebied van (web)design, sterker nog: een ontwerp staat of valt met het lettertype. Da’s mijn mening! Zo ben ik als ik een nieuwe layout maak bijvoorbeeld altijd lang op zoek naar hét lettertype voor de tekst op mijn blog. Verder vind ik lettertypes gewoon heel leuk, er bestaan zó veel toffe! Leuk om af en toe eens op zoek te gaan naar nieuwe fonts die me aanspreken. Ik heb vandaag voor jullie 10 van mijn favorieten op een rijtje gezet! Je kunt op de namen klikken om naar de downloadsite te gaan :-)

Dit waren er ‘maar’ tien uit mijn verzameling toffe lettertypes, maar ik wil jullie er niet ineens mee overspoelen natuurlijk! Ik deelde 2,5 jaar geleden al eens een aantal favoriete fonts, en er gaat zeker nog eens een deel komen… en daar zal ik niet jaren mee wachten, afgesproken? ;-)

Enjoy!

xoxo2

«
»

13 reacties op “10 x toffe (gratis) lettertypes”

 1. OOh, ik ben ook zo fan van mooie fonts!

 2. Marlotte schreef:

  Aah, wat heb je toffe lettertypes verzameld. Ik ben echt helemaal verliefd op die eerste drie!

 3. Dina schreef:

  Jaaaa leuke fonts zijn dit!

 4. Amy schreef:

  Oe, La Chatte a Maman vind ik wel heeel gaaf. Die ga ik zo downloaden. Ik vind het zo fijn dat je zelf lettertypes kan zoeken en downloaden. Ideaal.

 5. Manon schreef:

  Er zitten mooie tussen!

 6. Anouk schreef:

  Bebas <3 Ik heb hem een hele tijd gebruikt. Leuke tips!

 7. Bo stuffbybo schreef:

  Mooie lettertypen! Ik had ze nog niet allemaal ,dus die ga ik even downloaden :)

 8. Sas schreef:

  Erg leuk altijd, die verschillende fonts<3

 9. Emma schreef:

  Mijn vriend geloofde niet dat ik zo veel fonts op mijn laptop had, ik hou echt van het verzamelen van mooie lettertypes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.