Snap happy-nagels
006

Wow, is het echt meer dan een jaar geleden dat er voor het laatst wat over nagellak op mijn blog verscheen? Blijkbaar! Ik draag nog wel (bijna) altijd nagellak, alleen in vergelijking met een paar jaar terug ben ik er niet zo veel meer mee bezig. Toen gaf ik elke dag mijn nagels een nieuw kleurtje ;-) Maar: nagellak maakt me nog steeds blij. En nog steeds is dat vooral nagellak van Essie <3 Ik wil jullie dit prachtige rode kleurtje laten zien: snap happy.

003
001
002
005
004

Het is net geen ‘standaard’ rood, het gaat iets meer in de richting van oranje. Een minibeetje. Ik heb geprobeerd de kleur zo goed mogelijk te krijgen op de foto’s, volgens mij is dat redelijk gelukt. Inmiddels zit dit kleurtje alweer een tijdje op mijn nagels en wordt het toch weer tijd voor vervanging… dus wie weet binnenkort zelfs nóg een nagellak-blogje ;-) Geniet van je dag!

xoxo2

gepost op 16/04/2015 in Nagellak

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴