Snap happy-nagels
16 apr 2015 / Nagellak

Wow, is het echt meer dan een jaar geleden dat er voor het laatst wat over nagellak op mijn blog verscheen? Blijkbaar! Ik draag nog wel (bijna) altijd nagellak, alleen in vergelijking met een paar jaar terug ben ik er niet zo veel meer mee bezig. Toen gaf ik elke dag mijn nagels een nieuw kleurtje ;-) Maar: nagellak maakt me nog steeds blij. En nog steeds is dat vooral nagellak van Essie <3 Ik wil jullie dit prachtige rode kleurtje laten zien: snap happy.

003
001
002
005
004

Het is net geen ‘standaard’ rood, het gaat iets meer in de richting van oranje. Een minibeetje. Ik heb geprobeerd de kleur zo goed mogelijk te krijgen op de foto’s, volgens mij is dat redelijk gelukt. Inmiddels zit dit kleurtje alweer een tijdje op mijn nagels en wordt het toch weer tijd voor vervanging… dus wie weet binnenkort zelfs nóg een nagellak-blogje ;-) Geniet van je dag!

xoxo2

«
»

8 reacties op “Snap happy-nagels”

 1. Melissa schreef:

  Wat een leuk kleurtje, ik ben gek op Essie lakjes!

 2. Elisa schreef:

  Oh ik vind nu wel even jammer dat wij geen nagellak kunnen gebruiken door mijn werk. Maar oh wat een mooie kleur :)

 3. Dita schreef:

  Wauw wat een mooie kleur! Ik draag echt altijd nagellak.

 4. Dina schreef:

  Wat een lekker fel kleurtje! Mooi!

 5. Kimberley schreef:

  Wat een fijn kleurtje! En hij dekt ook erg mooi. Leuk met dit lekkere weer!

 6. Nuria schreef:

  Wat een heerlijk vrolijk kleurtje!

 7. Luna schreef:

  Mooie foto’s! En de kleur is ook heel gaaf, hou wel van felle kleurtjes :)

 8. Lonneke schreef:

  Dat is inderdaad lang geleden zeg! Toffe kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.