It’s my birthday and I bake if I want to!
002

Ongelooflijk, vandaag is alweer mijn 25e verjaardag! Dat betekent ook dat ik al bijna elf jaar aan het bloggen ben, wow. Cliché: de tijd vliegt. Of het dat echt doet vraag ik me af, maar zo lijkt het in elk geval wel. Gisteravond laat bakte ik (met hulp van S.) een appeltaart en vanochtend stond ik weer in de keuken, dit keer om een kokos-ananastaart te maken. Ze ruiken beide heerlijk, maar ik mag ze natuurlijk pas proeven als de visite er is vanmiddag. Bij succes komt er een (blog)vervolg… ;-)

003

Fijne dag lovelies! En ik hoop dat het weer in de loop van de dag wat meer lenteachtig wordt!

xoxo2

gepost op 20/03/2015 in Dagelijks leven

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴