In the kitchen: 12 (green) smoothie ideas
Processed with VSCOcam

Als je mij op Instagram volgt weet je het misschien al: ik hou ervan om mijn dag te beginnen met een grote, vaak groene, smoothie. Mijn liefde voor havermout is niet weg hoor, maar smoothies staan op het moment op nummer één! Het is inmiddels een standaard ochtendritueel geworden, dat blenden. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het op smoothies aan komt, that’s the beauty of it! Een paar van mijn meest recente combinaties kun je hieronder vinden! Enjoy!

smoothies1

 • 2 bananen, 2 kiwi’s, een grote hand spinazie en wat water.
 • 1 banaan, 1 kiwi, klein handje bevroren frambozen, 1 avocado, grote hand spinazie en wat water.
 • 3 bananen, sinaasappelsap (van 3-4 sinaasappels), 2 grote handen spinazie, ½ el chiazaad, ½ tl kaneel en wat water.

smoothies1_2

 • 2 bananen, 3 kiwi’s, een stuk komkommer, ½ tl kaneel en wat water.
 • 2 groene appels, citroensap (½ citroen), hele grote hand spinazie, +/- 2 takjes verse munt, wat water.
 • 2 bananen, 2-3 kiwi’s en sap van 3 sinaasappels.

smoothies2_1

 • 3 bananen, een hoop bevroren bosvruchten, 2 grote handen spinazie, ½-1 tl kaneel, ½ el chiazaad, wat water.
 • 2 handjes bevroren frambozen, 3 bananen, sap van 5 sinaasappels.
 • 2 bananen, bevroren mangostukjes, 1 el dadelstroop, wat water.

smoothies2

 • 2 bananen, handje bevroren frambozen, 1 kiwi, grote hand spinazie, sap van ½ citroen, sap van 3 sinaasappels, ½ tl kaneel, wat water.
 • grote hand bevroren frambozen, 2-3 kiwi’s, sap van 3-4 sinaasappels.
 • 2 bananen, grote hand bevroren frambozen, 2 grote handen spinazie, sap van 3 sinaasappels, ½ tl kaneel, 1 el chiazaad en wat water.

Zoals je misschien wel merkt, ben ik echt gek op bananen in mijn smoothies! Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen, haha. Tot een paar weken terug hield ik namelijk totáál niet van bananen! Inmiddels kan ik niet meer zonder en raak ik bijna in paniek als ik geen bananen meer op mijn fruitschaal heb liggen… ;-) It’s love! 

Heb jij een favoriet smoothie-ingrediënt?

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴