Het begin van een nieuw blogjaar (ja, nu al)

Pfoe. Het blijkt toch niet zo makkelijk om een nieuwe blogpost te schrijven na lange tijd niet echt geblogd te hebben. De afgelopen tijd is mijn blog sowieso langzaamaan (en onbedoeld) veranderd in een ‘slow blogging’-blog, en daarnaast al een hele tijd geleden meer een ‘fotografieblog’ geworden. Dat is niet zo gek, want ik hou (nog steeds) ontzettend veel van fotograferen en ik deel mijn werk graag. Maar de laatste tijd voel ik me juist weer echt geïnspireerd om meer (en andere) content te creëren, en dat betekent ook daadwerkelijk meer gaan schrijven. En dat brengt ons hier, trying to get back into the swing of things. Vol inspiratie en enthousiasme.

Inmiddels heb ik zoveel verschillende ideeën verzameld, dat ik niet goed wist waar ik moest beginnen. Ik heb geprobeerd een nieuw concept/idee, of zelfs een nieuwe richting, te bedenken voor mijn blog… een waarbij alles wat ik ga schrijven en delen goed bij elkaar past op één plek. Iets met een duidelijk thema, zoiets. Maar hier denk ik al te lang over na zonder uitkomst, en ik blijf toch steeds terugkomen bij hoe mijn blog er nu (en al jaren) uitziet. “The world through my eyes”. Dus ga ik gewoon lekker op die manier verder met bloggen: over alles waar ik me mee bezighoud en wat ik graag wil delen, of dat nu over muziek of boeken gaat, of dat het nieuw geschoten foto’s zijn… er is een reden dat dit mijn persoonlijke blog is. (En de url alyssaa.nl is). Eigenlijk is dit meer een ‘introductie’ dan een echte blogpost met inhoud – zulke posts volgen hierna! Voor mij voelt het als de start van een nieuwe periode voor mijn blog, al zal het er in de praktijk niet per se anders uit gaan zien. Komend jaar is het zestiende (16!) jaar dat ik al aan het bloggen ben, wat ik best een bizar idee vind. Van onschuldig, superonzeker 14-jarig meisje dat het cool vond om een blog te beginnen en schreef over repetities en shoppen, tot nagellakverslaafde student, tot vrouw van 29 die na al die tijd nog steeds blij wordt van bloggen. Dus blijf ik dat lekker doen.

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven