Beauty masterclass by Tom Sebastian
4

Op woensdag 4 december reisde ik voor Silja af naar Amsterdam voor een masterclass van make-up artist en beauty-stylist Tom Sebastian.  Een exclusieve kans waar ik geen nee tegen kon zeggen! Tijdens de masterclass leerden we hoe we een blauwe, metallic ooglook maken met producten van Make Up Studio. We leerden ook gelijk wat basics voor het ‘shapen’ van je gezicht: waar breng je schaduwen aan en waar ga je highlighten? Ik nam mijn camera mee naar de masterclass, zodat ik mijn ervaring kon vastleggen!

0044
1
2

We mochten na uitleg, tips en voorbeelden lekker zelf aan de slag met de make-up. Ik vond het wel een beetje spannend, ik heb namelijk mijn standaard make-uproutine en experimenteer eigenlijk vrij weinig. Uiteraard vond ik het wel leuk om dat een keer wél te doen, en het resultaat mag er (al zeg ik het zelf) wel wezen. Ik heb hier en daar wat hulp gehad van Tom himself, en dat maakt het resultaat gelijk al mooier.

3
0036
4
0035
5
7
0040
6
8

De masterclass was naast erg leerzaam ook erg gezellig. Het was sowieso al een leuke ervaring om Tom Sebastian te ontmoeten (en deels door hem te worden opgemaakt) en om van hem persoonlijk tips te krijgen. Ik met mijn standaard dagelijkse make-upje heb er veel van opgestoken! ;-)

xoxo2

gepost op 23/01/2014 in Beauty

TAGS:

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴