Beauty masterclass by Tom Sebastian
23 jan 2014 / Beauty

Op woensdag 4 december reisde ik voor Silja af naar Amsterdam voor een masterclass van make-up artist en beauty-stylist Tom Sebastian.  Een exclusieve kans waar ik geen nee tegen kon zeggen! Tijdens de masterclass leerden we hoe we een blauwe, metallic ooglook maken met producten van Make Up Studio. We leerden ook gelijk wat basics voor het ‘shapen’ van je gezicht: waar breng je schaduwen aan en waar ga je highlighten? Ik nam mijn camera mee naar de masterclass, zodat ik mijn ervaring kon vastleggen!

0044
1
2

We mochten na uitleg, tips en voorbeelden lekker zelf aan de slag met de make-up. Ik vond het wel een beetje spannend, ik heb namelijk mijn standaard make-uproutine en experimenteer eigenlijk vrij weinig. Uiteraard vond ik het wel leuk om dat een keer wél te doen, en het resultaat mag er (al zeg ik het zelf) wel wezen. Ik heb hier en daar wat hulp gehad van Tom himself, en dat maakt het resultaat gelijk al mooier.

3
0036
4
0035
5
7
0040
6
8

De masterclass was naast erg leerzaam ook erg gezellig. Het was sowieso al een leuke ervaring om Tom Sebastian te ontmoeten (en deels door hem te worden opgemaakt) en om van hem persoonlijk tips te krijgen. Ik met mijn standaard dagelijkse make-upje heb er veel van opgestoken! ;-)

xoxo2

TAGS:

«
»

19 reacties op “Beauty masterclass by Tom Sebastian”

 1. Sofie schreef:

  Wauw, wat tof! De look is prachtig geworden.

 2. Marjolein schreef:

  Mooie look en ontzettend mooie foto’s! Erg tof dat je erheen mocht :D.

 3. Marloes schreef:

  Wat een mooie foto’s. De look is ook prachtig!

 4. Marieke schreef:

  Wat een leuke ervaring! Kan me voorstellen dat je veel van hem hebt opgestoken!

 5. Charlotte schreef:

  Heel tof Alyss! Mooie foto’s <3

 6. Anne schreef:

  Gave kleurtjes!

 7. Beautydagboek schreef:

  Ik ben er ook geweest (andere sessie) en het was zo tof! Heel leerzaam en gezellig :) Mooie foto’s heb je gemaakt meid!

 8. Esmay schreef:

  Wat lijkt me dat interessant joh! Heel leuk :)
  Prachtige foto’s heb je ook gemaakt.

 9. martina schreef:

  leuk om te zien en de look staat je ook erg mooi

 10. marleen schreef:

  wow mooi gedaan zeg!

 11. Joyce schreef:

  Mooie look! En wat gaaf dat je daar bij mocht zijn :)

 12. Eline schreef:

  wauw!! Mooi hoor!

 13. Eva schreef:

  Wat gaaf zeg en je ziet er echt prachtig uit! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 14. Marjolein schreef:

  Wat leuk zeg! Die man heeft mooi haaaaar! Ben er jaloers op haha.

 15. Olga schreef:

  Je ziet er mooi uit :)

 16. Suuz schreef:

  wauw, wat prachtig!

 17. Michelle schreef:

  Wat gaaf dat je daarheen mocht. Je hebt echt een supermooie look gemaakt!
  Xx

 18. LNNK schreef:

  Je ziet er prachtig uit met deze look!

 19. […] ‘m bij een simpele (gebreide) trui zoals de witte op de foto’s, of zoals je kon zien in deze post. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.