What to do today
8 sep 2010 / Dagelijks leven
 1. boodschappenlijstje maken
 2. boodschappen doen
 3. de afwas doen
 4. kamer opruimen
 5. stofzuigen
 6. afstoffen
 7. huiswerk maken
 8. handleidingen voor vakken doorlezen

Veel te doen dus! En ik heb in allemaal niet zo’n zin, oops. Vooral de afwas doen, oh mijn god. Daar heb ik toch zo’n hekel aan he! Weet je, ik moet het gewoon gaan bijhouden, dus elke keer als ik wat gebruik het ook gelijk afwassen! Want het allerergste is als er een hele stapel afwas staat. Wat nu dus het geval is… bah. Verder lijkt het me best handig om eens de handleidingen van mijn schoolvakken eens door te lezen, dan weet ik wat beter wat ik kan verwachten enzo. En of ik misschien dingen alvast moet gaan doen.. who knows! En ja, kamer opruimen + stoffen + stofzuigen… dat moet ook gebeuren. Ik ga gewoon lekker hard muziek aanzetten (ook tijdens de afwas, trouwens), dat maakt het allemaal een stuk minder erg vind ik! Laat ik dan nu maar mijn laptop afsluiten en gaan beginnen met deze to-do lijst!

xoxo2

«
»

6 reacties op “What to do today”

 1. Eline schreef:

  Oh sommige dingen zijn echt saai om te doen! Is het je uiteindelijk gelukt? Leuke lay trouwens :)

 2. Angelina schreef:

  Is het een beetje gelukt met je lijstje? Ik heb mijn iPhone hoesje (die ene die jij als laatste liet zien) binnen gekregen, ging inderdaad best snel! :D

 3. Laura schreef:

  Hahaa. Inderdaad erg vervelend, zit ook liever op mijn gat. Moet eigenlijk huiswerk maken. Nou ja, muziek op en het is zo voorbij!

 4. Lien schreef:

  Leuke nieuwe lay-out! :) En hopelijk heb je nu al een heleboel kunnen doen? :)

 5. Olga schreef:

  Is alles nog wel gelukt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.