Tijd voor taart! Appeltaart & kokos-ananascake
28 apr 2015 / In de keuken

Zo! Ik had beloofd dat mijn twee verjaardagstaarten nog eens langs zouden komen hier, en die belofte kom ik graag na. Het waren héérlijke taarten, dus is het zeker de moeite waard om de recepten te delen.

Oké, eigenlijk komt het hier op neer: ik geef jullie de links naar de recepten. Haha! Ik heb namelijk twee recepten van 24Kitchen gebruikt en heb die ook precies aangehouden. Dan kan ik wel alles overtypen, maar ik kan jullie ook gewoon doorsturen naar het recept ;-) Alleen bij het appeltaartrecept deed ik een klein dingetje anders. Of nou ja, S. deed dat. Hij vond het een goed idee om de rozijnen eerst even te weken in wat Amaretto. Vond ik ook, dus dat deden we. Zo, nu eerst nog even wat beeldmateriaal!

004
009
001

Kokos-ananascake, heerlijk & fris. Sidenote: ik heb alleen de melk vervangen door amandelmelk.

006
014

De klassieke appeltaart! Sidenote: oh, hierbij deed ik toch nog iets anders: ik gebruikte geen paneermeel en geen custardpoeder voor de vulling.

007
013
011

Mmm, nu zou ik wel een stukje taart lusten! ;-)

xoxo2

«
»

6 reacties op “Tijd voor taart! Appeltaart & kokos-ananascake”

 1. Kim schreef:

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt van de taarten zeg! Ik zit helemaal te watertanden hier, haha.

 2. Bente schreef:

  Ze zien er allebei om te smullen uit!

  Haha precies hetzelfde recept behalve dit, dit, dit en dit ;)

 3. Appeltaart! Het is echt al eeuwen geleden en die van jou ziet er heerlijk uit, snel eens maken dus ♥

 4. Rianne schreef:

  Ooooh ziet er echt heerlijk uit!

 5. annouska schreef:

  Hmm, dit klinkt echt zo lekker!

 6. Anna Franciscus schreef:

  Mmmm klinkt heerlijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.