The Happy List #1
31 okt 2012 / The happy list

Ik vind het altijd zo leuk (en ik word er vrolijk van!) om bij anderen te lezen waar ze blij en gelukkig van worden, dus besloot ik voor mezelf ook zo’n lijstje te maken! Zoiets ga ik vaker doen, daar maak ik mezelf ook steeds weer blij mee!

Mooie dagen aan het strand doorbrengen ♥ Complimentjes krijgen en kunnen accepteren ♥ Leuke whatsapp-gesprekken ♥ Een goede beoordeling krijgen op mijn stage ♥ Rijstwafels met yoghurtlaagje ♥ Motivatie hebben om (weer) gezond(er) te gaan leven ♥ Fijne muziek luisteren ♥ Thuis lekkere broodjes maken voor de lunch (bolletjes met tonijnsalade, rucola en tomaat) en dan heel erg honger hebben tijdens de lunch: de broodjes smaakten extra lekker ♥ Me realiseren dat ik een toffe stage heb ♥ In mijn dagboek alles van me af schrijven ♥ Oude favoriete liedjes herontdekken ♥ De motivatie hebben om aan schoolwerk te werken

Wat maakt jou vandaag gelukkig?

xoxo2

«
»

26 reacties op “The Happy List #1”

 1. Danique schreef:

  Leuk om te lezen! Dit soort lijstjes zijn altijd geweldig!

 2. Laura schreef:

  Ik voel me ook altijd heel goed als ik besluit om weer gezonder te gaan leven. Of het er ook echt van komt is een ander verhaal… maar het idee maakt me al happy :’) En inderdaad heerlijk om weer oude nummers terug te luisteren!

 3. Anneke schreef:

  Mijn vriend heeft zo’n leuke lach, als ik die hoor dan moet ik zelf ook altijd lachen.

 4. Liselot schreef:

  Aah dit zijn echte leuke dingetjes! En met die foto erbij word ik helemaal vrolijk :)

 5. Jolien schreef:

  Ik hou van zo’n lijstjes! Vandaag ben ik gelukkig omdat het mijn laatste werkdag is voor deze week. Verlengd weekend, hoera!

 6. Sherr schreef:

  Wat een mooie foto en een leuk lijstje. Wat mij vandaag gelukkig maakt is dat ik straks koekjes ga bakken (en ze ook nog lekker ga eten :P)

 7. Ise schreef:

  Fijn lijstje! Zulke dingen maken mijn dag ook altijd goed :)

 8. Laura schreef:

  Wat een fijn lijstje! Wat mij gelukkig maakt op dit moment is dat het sneeuwt en de wereld is lekker wit (ik zit in noorwegen xD)

 9. Natalina schreef:

  Pure heerlijkheid ;) Ik word vandaag gelukkig van m’n nieuwe BBCream van Smashbox en 2 internationale bladen die ik hier heb kunnen scoren :D

 10. Harmke schreef:

  Lekker positief lijstje! :D Ik word vandaag (eigenlijk vanavond) gelukkig als ik in mijn bed lig. Geen studieboeken en heerlijk ontspannen.

 11. Esmay schreef:

  Daar word je inderdaad heel blij van :D

 12. Anke schreef:

  Thee en pizza maakten mij vandaag best wel een beetje happy, hihi.

 13. Wendy schreef:

  Mooi weer en dan vrij zijn, daar word ik happy van. Vandaag was het wel mooi, maar was ik werken. Dus niet happy. :(

 14. Aleida schreef:

  Super leuk, vrolijk makend lijstje

 15. Jesdiny schreef:

  Wat een fijn lijstje. Op dit moment maakt mijn eigen bed (na 9 weken NY) me erg gelukkig en lekker knuffelen met mijn hondje.

 16. Leuke lijst! Wat mij vandaag gelukkig maakt? Ik ben een middagje uitgeroosterd, dus sort of vrij. Wel op de planning om 40 cupcakes voor een feest op werk te maken, maar als je dan toch moet werken, dan maar in het gemak van m’n eigen keukentje toch? =) En: Dille & Kamille opent eindelijk in Enschede, dus daar ga ik vandaag ook even een bezoekje aan brengen :)

 17. Sas schreef:

  Awww leuk lijstje!

 18. Snoepje schreef:

  aah wat een gaaf artikel! veel dingen maken mij blij die jij er ook tussen hebt staan, vooral motivatie voor school ;)

 19. Glimma schreef:

  Grappige update.

  Geen lijstje van mij maar ik haal altijd wel veel uit het moment dat ik iemand die belangrijk voor me is aan het lachen kan maken. Ha!

 20. Shanti schreef:

  Rustig wakker kunnen worden met vriendlief en de prachtige regenbogen die net voor mijn raam verschenen (2 naast elkaar) maken de natte grijze dag waarop ik een boete binnenkreeg voor 4 km te hard wel weer aardig goed ;-)

 21. Bodine schreef:

  Wat fijn dat je toch wel ziet dat je een toffe stage hebt!

 22. Annouska schreef:

  Wat een fijn lijstje, ik zal hem ook op mijn blog zetten morgen.:D

 23. Olga schreef:

  Ik word gelukkig van het idee dat mijn college zometeen is afgelopen ;)

 24. Indira schreef:

  Fijn allemaal! Ik wou dat ik ook op het strand kon liggen bruinen!

 25. Charlotte schreef:

  Prachtige dingen waar je gelukkig van kan worden.
  Je stage is echt geweldig! <3
  xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.