Take me back to the dolphins please
10 jun 2013 / Curacao, Fotografie, Reizen

Ook al ben ik inmiddels al bijna net zo lang terug in Nederland als ik op Curaçao heb gewoond, ik blijf het missen! Hoe kan het ook anders, ik heb er – met de ups & downs – de tijd van mijn leven mogen meemaken. Omdat ik in mijn 5 maanden op het eiland de meeste tijd op mijn stage heb doorgebracht, mis ik de Dolphin Academy natuurlijk ook erg! Wat zou ik graag willen dat ik er weer even heen kon, een rondje lopen in het zonnetje langs alle dieren en foto’s maken… van de dolfijnen vooral, want die zijn zo fotogeniek! Bij deze wil ik nog een paar foto’s laten zien die ik maakte tijdens mijn stageperiode :)

003
005

001
006
004
002

Oh er zijn nog zo veel foto’s van mijn Curaçao-tijd die ik eigenlijk nog wil delen! Stay tuned… ;)

xoxo2

«
»

24 reacties op “Take me back to the dolphins please”

 1. Martina schreef:

  Ik snap dat je het mist! Ik was er zo’n twee weken en denkt er supervaak aan terug! Ik verheug me op nog meer dushi korsou foto’s :)

 2. Tessa schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s! Word er helemaal vrolijk van, wat lijkt Curacao me mooi!

 3. Carola schreef:

  Wauw prachtig!! Ben benieuwd naar de andere foto’s van Curacao.

 4. Anja schreef:

  Ziet er erg mooi uit!

 5. Rowan schreef:

  Oh waaaauw lucky you! Wat lijkt dat me prachtig, zeg!

  Love,

  Rowan

 6. Daniëlle schreef:

  Wat een mooie beesten zijn het om te fotograferen! Snap dat je alles daar mist :)

 7. Masha schreef:

  Wat een super mooie foto’s! En ik zie dat je weer Nederlands blogt ;)

 8. Melissa schreef:

  Super mooie foto’s, ik snap dat je het mist!

 9. Claudia schreef:

  hee, waarom typ je opeens weer in het Nederlands? ;p

 10. Nieke schreef:

  Oooooh mag ik hem hebben! Ik ben sinds ik 2 ben al een super grote fan van dolfijnen en dit is stiekem nog steeds een beetje mijn droom. Prachtige foto’s!

 11. Eline schreef:

  wauw, prachtig!

 12. hristina schreef:

  Prachtige foto’s! :) Je bent zo gelukkig! Dolfijnen zijn mijn favoriete dieren en het is mijn droom hen te zien. :)

 13. Anne schreef:

  Wauw, wat een gave foto’s en wat een prachtige dieren zijn het toch. Ik heb nog nooit dolfijnen van zo dichtbij gezien en verwonder me iedere keer over ze op foto’s. Heel mooi!

 14. Ilse schreef:

  Wat een mooie foto’s, ik krijg echt zin om in het water te springen en ze te knuffelen, ze zien er zo lief uit!

 15. Anne schreef:

  Super mooie foto’s, wat moet het heerlijk zijn om met die beesten te werken :-)

 16. Lianne schreef:

  Mooi! In januari nam ik me voor om in 2013 zeker weer een keer naar Korsou te gaan, maar het is inmiddels juni en ik heb niet het vooruitzicht dat ik dit jaar nog ga.. mis het eiland ook!

 17. Justyna schreef:

  It’s a pity you won’t write in English anymore, but like you said, it’s your own blog, so you decide which language you prefer. I’m gonna visit your site anyway! I’m in love with your photos. And I have to say you’re a kind of inspiration, especially with your healthy style of life.
  Have a nice day Alyssa :)

 18. Jorien schreef:

  Wauw wat een prachtige dieren zijn het toch. Kan ik me goed voorstellen dat je terug wil.

 19. Laura schreef:

  Wauw prachtige foto’s weer!

 20. […] Ik liep stage als fotograaf/grafisch designer bij de Dolphin Academy, dus ik heb veel dolfijnen mogen […]

 21. Ginny schreef:

  Hey! Ik was een beetje informatie aan het zoeken van mensen die stage hebben gelopen bij de Dolphin Academy. Want ik wil samen met twee vriendinnen daar stage gaan lopen volgend jaar. Maar we hebben het alleen moeilijk met het vinden van een appartement enzo. En nu kwam ik hier op jou pagina en ik wou vragen of je misschien wat weet waar we kunnen ‘wonen’ die weken op stage. (7weken)
  Alvast bedankt! En prachtige foto’s trouwens! xxx

  • Alyssa schreef:

   Hooi! Wat leuk zeg! :D Hebben jullie ook al een stage? Bij mij is alles geregeld door Wereldstage Curaçao, ook mijn huisvesting :-) Je mag me ook een mailtje sturen als je meer wil weten! contact@alyssaa.nl :) En dankjewel!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.