Some (awesome) news
21 jun 2010 / Dagelijks leven
 • Twee weken geleden ben ik tante geworden van een (heel erg lief en schattig) neefje! En ik vind het hartstikke leuk :D
 • Zaterdag (de 19e) ben ik naar mijn eerste, echte concert ooit geweest: Muse. Ik vond ze echt ge-wel-dig! Ik hou nu nog meer van Muse. En ik zou ze héél graag vaker live willen zien! (Ik ben ooit wel naar een concert van Di-rect geweest, maar die tel ik niet mee haha, dat is al zo’n 7 jaar geleden!)

 • Ik heb officieel mijn propedeuse gehaald! Ik vind dat ik best wel trots op mezelf mag zijn, want ik heb het – op één herkanst project na – allemaal in één keer (ruim) gehaald! :)
 • Ik kocht laatst mijn 92ste potje nagellak. Ja echt, ik heb sinds begin april wel 41 nieuwe lakjes gekocht. De komende tijd zal ik mijn best doen geen nagellak meer te kopen (ha ha, ik betwijfel of dat lukt), ik moet immers nog op vakantie kunnen! ;)
 • Als het goed is (het moet nog gepland worden), ga ik deze zomer naar Parijs. Daar heb ik echt hartstikke veel zin in, want ik ben er nog nooit geweest! Als je tips hebt, feel free to let me know!

xoxo2

«
»

8 reacties op “Some (awesome) news”

 1. Yoor schreef:

  Goed nieuws allemaal :D Ik ga vanaf augustus een half jaar in Parijs studeren, daarna kan ik je ongetwijfeld heel veel tips geven haha, zou het nu niet weten!

  Gefeliciteerd met je propedeuse & je neefje!

 2. Eline schreef:

  Gefeliciteerd met je neefje en je propedeuse! En ik ben ook verslaafd aan nagellak kopen.

 3. nathalie schreef:

  Gefeliciteerd met je neefje/propedeuse! En wat leuk dat je naar Parijs gaat! Langs de Seine lopen vond ik erg leuk om te doen. Overdag heb je allemaal leuke boekenstalletjes met oude boeken en tijdschriften. Fijne sfeer daar :)

 4. Bodine schreef:

  Haha ik ben ook echt verslaafd aan nagellak! Het is dat ik (voorlopig) geen ruimte meer heb voor meer potjes, anders had ik elke week met nieuwe kleurtjes thuis gekomen :D!

 5. Angelina schreef:

  Oehh congrats met je neefje (kunnen we binnenkort foto verwachten?) en en je propedeuse! En ik wil ook nog heel veeel nagellakjes erbij, maar jou inhalen? Haha! Ik zou nog wel even 8 nagellakjes erbij kopen als ik jou was, dan heb je een mooi rond getal HONDERD! ;)

 6. Dewi schreef:

  De eiffeltoren beklimmen kost 1) veel geld en 2) veel tijd. Voor een mooier en goedkoper uitzicht moet je naar Pompidou, naar de bovenste etage gaan! Supermooi uitzicht over Parijs en daarnaast is Pompidou een heel mooi museum!

  Sowieso, mijn favoriete museum: Musee D’Orsay. Dat is zo mooi! Heel mooi gebouw, hele mooie kunst (Degas etc). Echt een aanrader! Echt D’Orsay vind ik 9281 keer mooier dan het Louvre, wat ook heel mooi is hoor.

  Voor winkelen: SEPHORA!!!!! Serieus. Heaven. Die zijn daar zoo groooot.

 7. Mylene schreef:

  Wauw, wat goed dat je je P in één keer gehaald hebt! Dat gaat mij helaas niet meer lukken. Parijs lijkt met trouwens ook echt ontzettend geweldig!

  Wat heb je trouwens een leuke layout. :D

 8. Saskia schreef:

  Allemaal leuke dingen op een rijtje ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.