Shopping for some accessories
7 jan 2012 / Kleding & zo, Shoppen

Ik draag al tijden geen horloge meer, omdat degene die ik altijd droeg kapot was gegaan (helaas). Nu was ik al best lang op zoek naar een nieuwe, maar 1) ik kwam geen leuke tegen & 2) de beetje leuke die ik tegenkwam vond ik te duur. Toen ik laatst aan het shoppen was, kwam ik bij de Tally Weijl (toen ik in de rij stond om onderstaande oorbellen af te rekenen – maar 1,99, dus kon ik niet laten liggen!) een leuk, wit horloge tegen. De prijs? Maar 12,95! Of ‘ie kwalitatief goed is moet nog blijken, maar voor nu is het een prima horloge! Hoef ik niet overal meer m’n telefoon tevoorschijn te halen als ik de tijd wil weten ;)

De oorbellen die ik kocht:

Draag jij een horloge?

xoxo2

«
»

28 reacties op “Shopping for some accessories”

 1. Ines schreef:

  Well, those are very very super earrings!

 2. Floor schreef:

  That’s some very nice bling-bling! :D

 3. Nicole schreef:

  Dat horloge heb ik ook! Ik vind ze zo mooi en zitten erg fijn. Mooie oorbellen heb je gekocht ook!

 4. janina schreef:

  Mooi horloge en oorbellen!! ik zelf draag ik nooit een horloge, zelf geen armband

 5. Marjolein schreef:

  Oeh mooi! Zowel het horloge als de oorbellen!

 6. Anke schreef:

  Ik draag al een jaren geen horloge meer, maar tegenwoordig zie ik zoveel leuke dat ik er misschien toch weer eens een koop ;)

 7. Masha schreef:

  Wauw, een heel mooi horloge voor die prijs! Ook erg mooie oorbellen!

 8. Tamara schreef:

  Ahh! Die oorbellen zijn echt geweldig <3

 9. Jolien schreef:

  Ik droeg er eentje, met een mooi donkergroen lederen bandje. Maar onlangs merkte ik op dat hij niet juist tikt, soms loopt hij achter en dan ineens loopt hij weer voor. Zonde :( ik zou er eens mee terug naar de winkel moeten.

 10. Eline schreef:

  Mooi! Ik draag elke dag een horloge, ik heb er een van Esprit.

 11. tamara schreef:

  heb 2 horloges maar vergeet ze vaak om te doen, en op me werk draag ik nooit een horloge. pak toch vaak mijn mobiel om te kijken hoe laat het is.

 12. Petra schreef:

  Oeh, moooi! Allebei!
  Ik heb ook een horloge. Een paar jaar geleden voor €20 gekocht bij Lucardi. Ik heb ‘m niet iedere dag om, maar vaker wel dan niet. En ik kreeg er (vooral in Amerika!) heel veel complimentjes over!

 13. Sharon schreef:

  Wauw pretty horloge!

 14. Daniëlle schreef:

  Mooi horloge! Ik vind steentjes om het klokje heen altijd zo mooi :-)
  Ik draag wel elke dag een horloge, vroeger neit. Maar sinds ik het mezelf ‘aangeleerd’ heb, kan ik niet meer zonder!

 15. Eveline schreef:

  Leuk horloge en vooral hele mooie oorbellen! :) Ik draag al jaren een horloge. Ik heb ruim 3 jaar geleden een Guess horloge gekocht en draag hem nog steeds iedere dag met plezier! Er moest laatst een nieuw batterijtje in en ik bleef steeds op mijn arm kijken, omdat ik er zo aan gewend ben! ;)

 16. Anna schreef:

  ja, en ik heb ook altijd moeite om er één te vinden; met mijn dunne polsjes…

 17. Jessica schreef:

  Mooie oorbellen, de horloge is niet helemaal mijn ding.

  Ik kan bijna niet zonder horloge; zonder horloge voel ik me “naakt” bij wijze van spreken. ;)

 18. Tineke schreef:

  Ik draag geen horloge, nee. Ik wil er wel eentje, maar kan net zoals jij geen leuke vinden voor een degelijke prijs! Maar deze is wel mooi! :)

 19. Lisanne schreef:

  Oh wow die oorbellen zijn echt prachtig en dat horloge is ook erg mooi. Ik draag echt altijd een horloge, kan niet zonder. Heb op dit moment een mooie zilvere lijkt een beetje op deze alleen dan een zilvere band.

 20. LaraLaurentia schreef:

  Ik heb er een van Guess waar ik echt super blij mee ben, ik heb hem gekregen voor mijn 18e verjaardag.

 21. Myrthe schreef:

  Moooie oorbellen!

 22. dewi schreef:

  leuke horloge! ^^

 23. Esmay schreef:

  Hey, ik heb ook een wit soortgelijk horloge. Nja, eigenlijk is ie heel anders, maar hij is wel wit. Deze is ook leuk! Mar ik draag eigenlijk nooit horloges. Die oorbellen zijn ook leuk, maar dat draag ik ook eigenlijk nooit. Enige sieraden die ik draag zijn ringen hihi!

 24. Anouk schreef:

  Gave oorbellen!

 25. xx_Patries_xx schreef:

  wow gaaf zeg, en dat voor zo`n budget prijs! ik draag alleen een horloge als ik van huis ben :P

 26. Emily schreef:

  Erg leuk, vooral het horloge idd! Ik koop horloges echt altijd gewoon voor de sier, als hij het op een gegeven moment niet meer doet maakt me dat niet uit want ik kijk verder nooit op mijn horloge haha!

 27. Charlotte schreef:

  Mooie oorbellen!
  Je maakt echt prachtige foto’s<3
  xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.