Seoul: N Seoul Tower & Namsan Park
21 nov 2014 / Zuid-Korea

Seoul is heel erg gaaf! Ik ben elke dag weer blij dat ik hier ben. Inmiddels zit ik er alweer een week en wil ik nog niet denken aan wanneer ik weer naar huis moet… dus laat ik dat maar niet doen! Een geweldig uitzicht op de stad heb je als je omhoog gaat in de N Seoul Tower. Dat is wat we afgelopen zondag deden!

Je kunt omhoog door het stuk te lopen, of je kiest ervoor om met een kabelbaan omhoog te gaan. Wij kozen het tweede, maar hebben wel de wandeling weer naar beneden gemaakt. Het was trouwens ook al een hele klim voor we bij de kabelbaan kwamen ;-) Ik train hier flink mijn beenspieren zeg! Eenmaal omhoog ben je nog maar aan de voet van de toren, waar het uitzicht overigens al práchtig is:

03
04
05
06
006

Na een tijdje gestaard te hebben naar het uitzicht (wat een grote en volle stad is Seoul zeg!) en foto’s te hebben gemaakt, gaan we de toren in. Met een lift gaan we helemaal naar boven, waar je 360 graden uitzicht hebt over de stad. Er staat overal op de ramen aangegeven in welke richting je kijkt, de foto hieronder is in de richting van Amsterdam:

07

Na weer met de lift naar beneden te zijn gegaan, was het tijd voor de wandeling naar beneden, door Namsan Park. Wauw, wat is het mooi daar! Heerlijk herfstig, overal nog prachtig gekleurde blaadjes! Ik ben net op tijd hier, want lang zullen ze er volgens mij niet meer zo uitzien. De wandeling was vermoeiend, maar heerlijk. Heel veel naar beneden, naar boven en weer naar beneden lopen, op steile stukken en trappen. Mijn benen trilden er op een gegeven moment van, haha. Ik maakt er ZO veel foto’s dat ik ze maar niet in één post prop, voor nu dus een eerste deel!

11
12
13
15
18
21
22
24

Volgende week ga ik nog een keer naar Namsan Park, maar deze keer om er te gaan hardlopen. Ik kan niet wachten! Zal een flinke training zijn met die hoogteverschillen, maar bring it on! ;-)

xoxo2

«
»

9 reacties op “Seoul: N Seoul Tower & Namsan Park”

 1. Dionne schreef:

  Wat een mooie foto’s!

 2. Bente schreef:

  Ik blijf het zeggen maar wat ziet het er allemaal prachtig uit! Heel tof om te zien :)

 3. Gaaf uitzicht en prachtig, die bomen! Heel cool.

 4. Carola schreef:

  Wauw, wat een prachtige foto’s!!

 5. Yamina schreef:

  Wat een mooie foto’s weer! Mocht je een hardloopmaatje willen, ik woon beneden het park ;). Geniet nog van je laatste week hier. Ik ben benieuwd naar je andere verhalen.

 6. Ik ben echt keer op keer onder de indruk van je foto’s!

 7. annouska schreef:

  Hey wat tof, een slotjesbrug ook daar! :D

 8. Yak Man schreef:

  In zo’n mooie omgeving hardlopen is geen straf ^^! -ook al is het best zwaar omdat je omhoog moet rennen hahaha, maar het geeft wel voldoening wanneer je boven bent :b-
  Ik houd van je foto’s n_n! Laat ik dat maar eerst zeggen voordat ik op al je andere seoul-blogpost “aaah zulke mooie foto’s” comment XD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.