Recept: vegan wraps met hummus & avocado
12 apr 2016 / In de keuken

Dit is zo lekker!! Da’s geen verrassing, want anders zou ik hier niet over bloggen. Maar goed, wel belangrijk om nog even te onderstrepen: het is lekker. Ik raad je aan dit een keer te maken. Het is hartstikke makkelijk en ja, het is ook lekker gezond. Ik had laatst wraps over van de avond ervoor, die ik als lunch wilde eten. Maar wat erop? Ik had avocado in huis en ik dacht: ik google een recept. Geïnspireerd door de zoekresultaten ging ik op zoek in mijn koelkast. Een berg groenten en hummus, perfect. Hieronder het recept!

005
002
006

Dit heb je nodig (voor 3 wraps oftewel 1 persoon):

 • wraps
 • hummus
 • ½ avocado
 • ¼ paprika
 • stuk komkommer
 • 1 tomaat
 • rucola
 • peper en zout

Dit moet je doen:

 1. Eigenlijk heb je hier geen instructies voor nodig, maar ik ga het tóch in een lijstje zetten. Ik hou nu eenmaal van lijstjes. Verwarm je wraps. Hoe je wil: in de magnetron, oven of in een pan (dat is wat ik deed).
 2. Snij je groenten en de avocado in plakjes.
 3. Besmeer de wraps met hummus.
 4. Leg alle ingrediënten erop.
 5. Peper en zout eroverheen.
 6. Dichtvouwen en eten!
009
011
003

Perfecte combinatie: gezond, lekker en makkelijk te maken. Het kan zomaar zijn dat je de meeste ingrediënten al in huis hebt. Je kunt ook gewoon kijken wat voor groenten je in huis hebt, het past er vast bij qua smaak! Heel handig als je wraps over hebt. :-)

xoxo2

«
»

6 reacties op “Recept: vegan wraps met hummus & avocado”

 1. Margo schreef:

  Ik hou van alles met humus! Dit is vast geweldig lekker en ziet er fris uit.

 2. Ise schreef:

  Lijkt me een geslaagd recept! En laat ik toevallig ook nog een paar wraps over hebben ;)

 3. sammie schreef:

  Oeh wat een goed idee om het met hummus te maken! Dit ga ik zeker eens proberen.

 4. Priscilla schreef:

  Ja, dit is lekker! Ik maak ook vaak wraps als tussendoortje met avocado, tomaat, en sla. Vind rode ui en punpaprika ook een goede toevoeging trouwens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.