3 maart 2019
Praag, maart 2018
Sinds ik twee jaar geleden voor het eerst een solo citytrip heb gemaakt (naar Keulen), is het mijn bedoeling om ieder jaar zo’n tripje voor mezelf te organiseren. Vorig jaar heb ik mezelf een reisje naar Praag cadeau gedaan. De dag na mijn verjaardag stapte ik het vliegtuig in voor drie dagen Praag! Inmiddels is dat alweer bijna een jaar geleden en ben ik weer op zoek naar de volgende bestemming (tips zijn altijd welkom natuurlijk!). Van mijn dagen in Praag heb ik nog geen foto’s gedeeld en daar ga ik maar eens verandering in brengen. Alle foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone. :-)

Uitzicht op de stad vanaf Petřín Hill 

De stad gezien vanaf de astronomische toren

Het Franz Kafka Museum + het hoofd van Franz Kafka

De John Lennon Wall

Natuurlijk heb ik ook volop genoten van al het vegan eten dat ik kon vinden, kan niet anders. Ik ontdekte ook een supergoede combinatie voor een simpele salade: mango + bleekselderij + verse munt. Normaal vind ik bleekselderij helemaal niet lekker, maar in deze combinatie… heerlijk! En verder at ik taart, donuts, quesadilla’s, bloemkooltempura & nog heel veel meer:

Waar ik onder andere heb gegeten: Ik verbleef in Sophie’s Hostel, een heel fijn en modern hostel! Op loopafstand van het centrum, maar ook vlak bij een metrostation. Ik vind het een aanrader; aardig personeel, vrij ruime kamers, moderne badkamer, keukentje erbij… meer had ik niet nodig.

TAGS: , , ,

«
»

4 reacties op “Praag, maart 2018”

 1. Marjolein schreef:

  Prachtige foto’s! Ik wil hier ook graag eens naartoe.

 2. Marloes schreef:

  Wat ziet het er prachtig uit daar, wauw!

 3. Saskia schreef:

  Wat een prachtige foto’s!<3

 4. Rensina schreef:

  Wauw hele mooie foto’s!
  Als tip kan ik je Kopenhagen aanbevelen, daar was ik afgelopen herfst in mijn eentje en ik heb zo genoten (mijn eerste alleen trip…). Aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴